Excentricul domn Dan (54 de ani) a făcut furori la Mamaia cu noul look: cercel în ureche + barbă de hipster

Publicat: 12/08/2019 | 22:32

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini unice cu excentricul afacerist Dan Nicorescu, ale cărui apariții nu au cum să treacă neobservate. Multimilionarul renumit pentru pasiunea pe care o are pentru bolizii de lux se păstrează în trend. La 54 de ani, celebrul domn Dan a făcut furori la Mamaia cu noul look. (CITEȘTE ȘI: MILIONARUL ROMÂN CU MAȘINI DE 2 MIL. € ȘI-A TRAS AVENTADORUL LA POMPĂ! CÂT L-A COSTAT ”PLINUL” PENTRU LAMBORGHINI-UL DE 400.000 €)

Ca majoritatea celor din ”lumea bună” a Capitalei, Dan Nicorescu a ales să-și petreacă sfârșitul de săptămână în stațiunea-etalon a litoralului românesc. (NU RATA: DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE FILIERA PROXENEȚILOR DIN CARACAL)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe excentricul milionar Dan Nicorescu la piscina unui renumit hotel din Mamaia. Multimilionarul a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai în trend afaceriști din România. Excentricul domn Dan a făcut furori cu noul său look.

La 54 de ani, milionarul nu ezită să poarte barbă de hipster, dar și cercel în ureche. Ca un veritabil ”vânător de frumos”, Dan Nicorescu a ales să se relaxeze pe șezlong și să admire formele senzuale pe care le etalau în jurul său reprezentantele sexului frumos. (VEZI ȘI: ELEGANTUL DOMN DAN ȘI-A ”ALINIAT” SUPER-MAȘINILE DE 2 MIL. € ÎN FAȚA VILEI DIN ”CARTIERUL MILIONARILOR”!)

Rafinatul domn Dan a făcut furori la Mamaia cu noul look

 Cel mai ”calificat” garaj din Capitală!

Rafinatul milionar Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le conduce, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul milionar ”ascunde” în garaj mai multe exemplare de colecție care, în total, valorează aproximativ două milioane de euro.

În urmă cu câteva săptâmâni, site-ul nr.1 din România, vă prezenta, în premieră, imagini senzaționale cu mașinile de lux pe care le deține renumitul milionar. Rafinatul domn Dan și-a „aliniat” superbele mașini în fața somptuoasei sale vile din ”cartierul milionarilor”.  Începând cu noile achiziții – primul Ferrari Superfast 812 din România și un Aston Martin DBS Superleggera – până la clasicele Lamborghini Aventador și Rolls Royce Phantom Coupe, bijuteriile pe patru roți au fost parcate ”elegant” în fața casei, ca la o veritabilă expoziție auto .(NU RATA, AICI: A FĂCUT PIAȚA ÎN OBOR CU MAȘINA DE 350.000 €!)

Excentricul domn Dan, pasionat de bolizii de lux

Și-a luat la ”pachet” două OZN-uri de 800.000 de euro! 

În urmă cu mai multe luni, rafinatul domn Dan a plătit aproximativ 800.000 de euro pentru un ”pachet” de lux ce conține două impozante “bijuterii” pe patru roți: Ferrari Superfast 812 și Aston Martin DBS Superleggera.  Iar acum câţiva ani, excentricul milionar testa, în premieră, o „navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport, care pare, totuși, să nu fi fost pe placul acestuia. (VEZI ȘI: FOTBALISTUL ”ÎNFIAT” DE GIGI BECALI A CERUT SĂ FIE PUS SECHESTRU PE AVEREA FOȘTILOR SOCRI! MOTIVUL…)

Elegantul domn Dan și-a ”aliniat” super-mașinile de 2 mil. €

Primul milion de dolari – la 28 de ani!

Dan Nicorescu a început să îşi construiască averea fabuloasă încă de când avea 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, la 28 de ani avea deja primul său milion de dolari. Apoi, cum se spune, a fost mult mai ușor să le producă pe restul. (NU RATA, AICI: A PIERDUT ”RĂZBOIULUI KILOGRAMELOR”, DAR NU S-A FERIT SĂ SE DEZBRACE LA PISCINĂ! CUM ARATĂ NICOLETA NUCĂ ÎN COSTUM DE BAIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...