Elegantul domn Dan și-a ”aliniat” super-mașinile de 2 mil. € în fața vilei din ”cartierul milionarilor”!

Autor: I.D.
Publicat: 23/07/2019 | 22:09

Elegantul domn Dan și-a ”aliniat” super-mașinile care valorează aproximativ două milioane de euro în fața luxoasei vile pe care o deține în ”cartierul milionarilor”. CANCAN. RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de colecție cu OZN-urile renumitului afacerist. Doar Ion Țiriac îl întrece pe celebrul milionar. (CITEȘTE ȘI: BIANCA, SUPER-PROVOCATOARE LA PLAJĂ ȘI CU UN HUBLOT DE 25.000 € PE MÂNĂ!)

Rafinatul milionar Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le conduce, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul milionar ”ascunde” în garaj mai multe exemplare de colecție care, în total, valorează aproximativ două milioane de euro. (NU RATA, AICI: SIMONA HALEP, ÎMBRĂȚIȘĂRI CU IUBI ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA + I-A FĂCUT ”BOTEZUL” ÎN ANTURAJ)

O adevărată expoziție de bolizi de lux

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini de-a dreptul spectaculoase. Rafinatul domn Dan și-a „aliniat” superbele mașini în fața somptuoasei sale vile din ”cartierul milionarilor”.  Începând cu noile achiziții – primul Ferrari Superfast 812 din România și un Aston Martin DBS Superleggera – până la clasicele Lamborghini Aventador și Rolls Royce Phantom Coupe, bijuteriile pe patru roți au fost parcate ”elegant” în fața casei, ca la o veritabilă expoziție auto. (NU RATA, AICI: FOTBALISTUL GABI TAMAȘ DIVORȚEAZĂ DE IOANA)

Nu-i de mirare că, în lumea bună, se afirmă cu tărie că rafinatul om de afaceri Dan Nicorescu deține cel mai ”calificat” garaj din București.  În parcul auto de lux al excentricului milionar și-au găsit locul numai mașini de renume: Lamborghini Aventador – 400.000 €, Rolls Royce Phantom Coupe 450.000 €, Bentley Azure – peste 300.000 €, Ferrari Superfast 812 – 450.000 € și Aston Martin DBS Superleggera – 350.000 €. (NU RATA, AICI: RAMONA OLARU, LA PLAJĂ CU ARHICUNOSCUTUL PREZENTATOR TV ANCHETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI!)

Rafinatul domn Dan, pasiune nebună pentru bolizii de lux

Și-a luat la ”pachet” două OZN-uri de 800.000 de euro! 

În urmă cu câteva luni, rafinatul domn Dan a plătit aproximativ 800.000 de euro pentru un ”pachet” de lux ce conține două impozante “bijuterii” pe patru roți: Ferrari Superfast 812 și Aston Martin DBS Superleggera.  În urmă cu doar câţiva ani, excentricul milionar testa, în premieră, o „navă spaţială“ de două milioane de euro, un Bugatti Veyron Grand Sport care pare să nu fi fost pe placul acestuia. (NU RATA: CUNOSCUTUL MILIONAR ȘI-A LUAT ”LA PACHET” PRIMUL FERRARI SUPERFAST 812 DIN ROMÂNIA + UN ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA. ”NOTA DE PLATĂ”… 800.000 €!) 

”Pachet” de lux în valoare de 800.000 de euro: Aston Martin DBS Superleggera și Ferrari Superfast 812

Primul milion de dolari la 28 de ani!

Dan Nicorescu a început să îşi construiască averea fabuloasă încă de când avea 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, la 28 de ani avea deja primul său milion de dolari. Apoi, cum se zice, a fost mult mai ușor să le producă pe restul. (NU RATA: MILIONARUL ROMÂN CU MAȘINI DE 2 MIL. € ȘI-A TRAS AVENTADORUL LA POMPĂ! CÂT L-A COSTAT ”PLINUL” PENTRU LAMBORGHINI-UL DE 400.000 €)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...