Ramona Olaru, la plajă cu arhicunoscutul prezentator TV anchetat pentru trafic de droguri!

Publicat: 21/07/2019 | 23:03

Aflată în divorț, Ramona Olaru, asistenta lui Răzvan & Dani, se consolează, pe plajă, cu… Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. Primul este nimeni altul decât arhicunoscutul prezentator TV anchetat pentru trafic de droguri. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Ramona Olaru este mereu cu zâmbetul pe buze și nu arată atunci când are o problemă. A trecut repede peste episodul greu din viața ei, anume despărțirea de soț, iar acum este curtată de mulți bărbați din showbiz. Nu se grăbeşte să apară în preajma vreunuia mai mult decât este cazul.

Ramona Olaru, într-o companie selectă

În weekend, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe frumoasa de la ”Neatza cu Răzvan&Dani” la Mamaia. Îmbrăcată într-un costum de baie super-sexy, Ramona Olaru i-a avut ca “protectori” pe Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. Cei doi i-au ținut companie.

Fiecare pe propriul șezlong. Au vorbit, s-au simțit bine și au depănat amintiri. Ramona Olaru, aflată în divorț, și-a etalat, pe litoral, corpul de nota 10. Masculii din jur au admirat-o și au “sorbit-o” din priviri. Au avut, ce-i drept, și ce admira. Pentru că asistenta lui Răzvan & Dani are o siluetă de invidiat, la care multe tinere de vârsta ei pot doar visa.

Ramona Olaru, la plajă cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu

Giani Kiriță, anchetat pentru trafic de droguri!

În 2017, showbiz-ul mioritic s-a cutremurat când s-au pronunțat, în aceeași propoziție, numele lui Giani Kiriță și „droguri”. Asupra fostului fotbalist, oamenii legii ar fi găsit o cantitate de cocaină. Scandalul a fost negat încontinuu de arhicunoscutul prezentator TV.

Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a declarat atunci: “Nu confirmăm existența unui dosar pe numele lui Giani Kiriță”. Ulterior, oficialii instituției au recunoscut că au ascuns adevărul pe motiv că nu au nu au vrut să pericliteze o anchetă care, la momentul respectiv, era în plină desfăşurare.

(CITEȘTE ȘI: SEXOASA ASISTENTĂ A LUI RĂZVAN & DANI REFUZĂ DIVORȚUL CERUT DE SOȚUL EI: ”EL VREA DIVORȚUL, DAR EU NU VREAU! ÎL IUBESC PREA MULT!”)

“Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial!”

Soțul meu (n.r. Bogdan) e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine, cu rău, ba eram, ba nu eram. (…)

Amândoi suntem geloși. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial și a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înșală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva, înseamnă că vrea altceva și atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine?”, a spus Ramona Olaru, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Episodul care ar fi produs despărțirea

În luna mai, am întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparține soțului ei. După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute.

(VEZI AICI: RAMONA OLARU, DECISĂ SĂ ÎȘI SCHIMBE VIAȚA: “ÎMI VOI FACE…”)

I-a ridicat fără jenă fustița, în parc

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov.

(NU RATA: ”MINIONUL” PERVERS I-A RIDICAT FUSTIȚA ÎN PARC ASISTENTEI DE LA NEATZA! SUNT IMAGINILE ANULUI!)

Mai surprinzător a fost faptul că blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)