Ramona Olaru, decisă să își schimbe viața: „Îmi voi face…”

Publicat: 20/07/2019 | 21:22

Divorțul a transformat-o total pe Ramona Olaru. Vedeta se pare că este din ce în ce mai zâmbitoare și chiar dacă a trecut prin clipe mai puțin plăcute, acum este mai hotărâtă ca niciodată să își schimbe viața.

Ramona Olaru este mereu cu zâmbetul pe buze și nu arată atunci când are o problemă. A trecut repede peste episodul greu din viața ei, iar acum este curtată de mulți bărbați din showbizz-ul românesc, dar nu se grăbeşte să se etaleze în preajma vreunuia mai mult decât este cazul.

Recent, Ramona a postat o fotografie pe Instagram în care vrea să arate tuturor că este motivată să facă o schimbare în viața ei, indiferent de obstacolele pe care le va întâlni. Are mare încredere în forţele ei şi este sigură că va reuşi să-şi atingă toate obiectivele pe care şi le impune de acum încolo.

Îmi voi face viaţa frumoasă, indiferent de ce va fi nevoie„, a scris Ramona Olaru.

Ramona Olaru, prima intervenție estetică la față

Deși încă n-a împlinit 30 de ani, Ramona Olaru a decis să își facă primul tratament pentru ridurile nazogeniene – cele care se întind de la aripa nazală la colțul gurii, bilateral. Intervenția și-a făcut-o la scurt timp după despărțirea de fostul partener de viață, Bogdan Olaru, și momentul a fost filmat. Ea i-a spus unei internaute despre experiența din cabinetul medicului estetician că nu este o “mutilare”, așa cum a afirmat aceasta într-un comentariu lăsat la înregistrarea postată de vedetă: “Vela, ei mutilare! Se astupă ridurile alea foarte adânci !! Ca la mine se adânciseră rău!”.

Citește și...