Simona Halep, îmbrățișări cu iubi într-o parcare din Mamaia + i-a făcut ”botezul” în anturaj

Autor: I.D.
Publicat: 22/07/2019 | 23:16

Simona Halep și milionarul machedon Toni Iuruc nu își mai ascund relația. Un nou episod din frumoasa lor poveste de dragoste s-a derulat într-o parcare din Mamaia, unde s-au îmbrățișat călduros. Câștigătoarea turneului de la Wimbledon i-a făcut ”botezul” în anturaj noului ei iubit. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP POARTĂ PE MÂNĂ UN CEAS DE… 60.000 $!)

La 27 de ani, Simona Halep este împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o viață sentimentală pe măsură, așa cum CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a arătat, în premieră, AICI. În prezent, campioana de la Wimbledon se bucură de o vacanţă binemeritată pe litoral, iar o mare parte din timpul liber o petrece în compania noului iubit, Toni Iuruc.(NU RATA, AICI: NOUL IUBIT AL SIMONEI HALEP A AVUT… DOUĂ NUNȚI, DOUĂ DIVORȚURI!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Simona Halep pe terasa unui renumit local din Mamaia, acolo unde câștigătoarea de la Wimbledon a ales să petreacă în compania unor prieteni.

I-a făcut ”botezul” în anturaj

Cu o rochiță colorață, la brațul iubitului ei, Toni Iuruc, Super-Simo a fost o apariție senzațională. Cu toate că a încercat să treacă neobservată, Simona a atras privirile tuturor imediat ce a pășit în localul respectiv. Din câte se pare, Simona Halep a decis că este cazul să-l introducă în anturajul ei pe bărbatul care a cucerit-o. Împreună cu milionarul machedon și prietenii ei, Simona Halep a petrecut într-o admosferă relaxantă, până aproape de miezul nopții. (NU RATA: RAMONA OLARU, LA PLAJĂ CU ARHICUNOSCUTUL PREZENTATOR TV ANCHETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI!)

Simona Halep i-a făcut ”botezul” în anturaj iubitului ei

Îmbrățișări cu iubi în parcare

În jurul orei 23.00, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să se retragă. Împreună cu unul dintre amici, Simona Halep și Toni Iuruc s-au îndreptat spre parcarea din apropiere, acolo unde cei doi și-au lăsat bolidul de lux. După câteva minute de discuții, super-jucătoarea de tenis și milionarul machedon au fost protagoniștii unor momente tandre, sub privirile bărbatului care îi însoțea. După ce s-au despărțit cordial de bărbatul cu care au discutat în parcare, Simona și iubitul ei s-au suit în bolidul de lux și s-au ”pierdut” în noapte. (VEZI ȘI: BEBINO I-A DAT “INTERVAL” CELEBRULUI BIBILOI ȘI L-A RĂPUS SUB UN POTOP DE PUMNI)

Simona Halep, îmbrățișări cu iubi într-o parcare din Mamaia

Cine este Toni Iuruc

Toni Iuruc este un milionar machedon, un tip inteligent (așa îl descriu apropiații), care are mai multe afaceri în România. Acesta deține nu mai puțin de șase firme. În 2002, în colaborare cu alți trei parteneri, a înființat agenția full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Bucureștiului și în următoarele campanii. (NU RATA, AICI: MARE DEZMĂȚ LA… MARE! FILMĂRI CU ORGII & SCANDALURI MONSTRUOASE)

Deşi relaţia lor este abia la început, Toni Iuruc i-a fost tot timpul aproape sportivei noastre, atât în timpul antrenamentelor, cât şi la meciurile oficiale, având grijă însă să păstreze o distanţă considerabilă, pentru a nu da de bănuit.

Toni Iuruc i-a fost alături jucătoarei de tenis şi la balul organizat la Wimbledon în cinstea câştigătorilor de anul acesta. El a avut grijă să nu se aşeze lângă Simona, ci lângă prietena acesteia, actriţa Irina Antonie. (CITEȘTE AICI: DAN ALEXA, PRIMA ȘI SINGURA DECLARAȚIE: “ANAMARIA ESTE PRIETENA MEA DE SUFLET! MI-A CERUT SCUZE…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...