Mare dezmăț la… mare! Filmări cu orgii & scandaluri monstruoase

Publicat: 22/07/2019 | 10:13

Să mergi la mare, nu înseamnă doar relaxare. Pentru unii turiști vacanța pe litoral începe cu beții crunte, scandaluri și chiar desfrâuri sexuale pe unde apucă. Atât de colorat a devenit nordul stațiunii Mamaia, încât unii și-ar face cruce și ar scuipa în sân la fiecare pas. Apropo de pași, și ei devin atât de împleticiți în cazul unor domnișoare, încât doar un bărbat cu mușchi le-ar mai putea salva din contactul cu asfaltul. CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, a dezvoltat subiectul… (VEZI ȘI: Sângele vedetelor a dat în clocot la mare! Au fost fotografiate în timp ce)

Cât e marea de mare, la fel rămânem și cu o mirare. Concediile se termină prost pentru unii chiar înainte să-și dea seama că sunt la mare și că au cheltuit în câteva zile cât nu-i țin buzunarele. Filmul frumos se strică adesea din cauza mult prea plinului dat pe beregată prin cluburi sau, în cazuri mai nefericite, când unii sunt dependenți de pasiuni prăfuite. De halucinații au crezut că au parte și fotoreporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, când, în fața unui renumit club, considerat ca un loc sfânt pentru distracție, a apărut însuși… Iisus. (NU RATA: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

Ce se mai vede pe la mare, în afară de distracție și soare

Înconjurat nu de cei 12 apostoli, ci de niște domnisoare sexy, tânărul cu look-ul și outfitul desprins din Noul Testament părea picat din cer în mijlocul petrecerii. Și tot pe litoralul de fițe, se mai întâmplă să vezi și gesturi neortodoxe. Cum scena balconului dintre Romeo și Julieta e de modă veche, unii au considerat că e nevoie de o adaptare la vremurile noastre. În balconul unui hotel de lux, unde cazarea ajunge și la 2.500 lei pe noapte, doi turiști încinși nu doar de soare, au făcut în văzul tuturor cam ce vedem prin filmele dedicate adulților. (DETALII AICI)

Potrivit Codului penal, astfel de fapte pot atrage și pedepse cu închisoarea. În altă categorie ar putea fi încadrați și cei doi tineri care s-au încins pe bune, dar nu și-au descărcat hormonii, ci nervii. Și cum litoralul pentru toți îi mai include și pe tonți, plaja întâmplărilor rușinoase îi găzduiește chiar și pe cei care merg de parcă ar călca apa după ce pierd contactul cu realitatea din motive de hidratare necorespunzătoare. (NU RATA: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA! IMAGINI AMEȚITOARE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...