Au fost filmați în timpul unei ”partide” perverse pe balconul unui hotel de fițe din Mamaia!

Publicat: 10/07/2019 | 22:36

În zona de nord a stațiunii Mamaia, chiar totul pare să fie, uneori, posibil! Doi tineri nonconformiști au fost filmați în timpul unei ”partide” dezlănțuite pe unul dintre balcoanele hotelului Opera, unde prețul unui apartament ajunge la 2.500 de lei pe noapte. Scena desprinsă literalmente din filmele pentru adulți s-a petrecut în fața a zeci de turiști care s-au declarat scandalizați de dezmățul celor doi amorezi. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uluitoare. Atenție, conținut strict interzis minorilor! Cine cunoaște identitatea celor doi exhibiționiști este rugat să ne scrie pe adresa pont@cancan.ro. (CITEȘTE ȘI: CUM A ”ANTURAT-O” ȘOFERUL DROGAT PE BIANCA DRĂGUȘANU)

Un cititor fidel al site-ului nr.1 din România ne-a trimis pe celebra adresă pont@cancan.ro un video de-a dreptul șocant. Turistul a surprins imaginile incredibile care au scandalizat zeci de persoane ce se aflau pe plaja din vecinătatea renumitului hotel de fițe din Mamaia. (NU RATA, AICI: ”EURO-FANTASTICUL” LUI RĂDOI A COMBINAT-O LA BREEZE PE ASISTENTA DIVORȚATĂ A LUI RĂZVAN & DANI. AVEM FILMĂRILE-DOVADĂ!)

Doi tineri nonconformiști au fost văzuți de toată lumea în timpul unei partide ”perverse” care a avut loc pe unul dintre balcoanele hotelului Opera. Fără să le pese că în zonă se aflau mulți trecători cu copii, tinerii lipsiți de orice inhibiții au oferit o scenă desprinsă din producțiile pentru adulți.

Înfierbântați la maximum, cei doi amorezi au scandalizat zecile de persoane care se aflau în zonă. După minute bune, se pare că au realizat că ”partida” perversă de pe balcon se desfășoară în fața unui public numeros și au intrat, oarecum rușinați, înăuntru. De remarcat că închirierea unui apartament în hotelul Opera se ridică, în această perioadă, la aproximativ 2.500 de lei pe noapte. (NU RATA: EX-GINERELE LUI BĂSESCU ȘI-A ARĂTAT ”MUȘCHII” ÎNTR-O PARCARE DIN MAMAIA!)

Doi turiști nonconformiști au fost filmați în timpul unei ”partide” perverse pe unul dintre balcoanele hotelului Opera

Episod asemănător

În urmă cu câteva săptămâni, site-ul nr.1 din România vă prezenta imagini și detalii uluitoare legate de un alt incident XXX, în care a fost implicată o bombă-sexy. O turistă care petrecea la piscina unui hotel din Mamaia a surprins imagini demențiale în al căror prim-plan se află o tânără nonconformistă. Fata, care părea pusă pe distracție și lipsită de inhibiții, a lăsat mască asistența în momentul în care a apărut goală pe balconul hotelului în care era cazată. (NU RATA: ANDREEA ESCA A ”FUGIT” DE LA PUPITRUL ȘTIRILOR DIRECT LA NEVERSEA ȘI…)

Fără să-i pese de ochii curioșilor, bomba sexy și-a etalat în voie formele bine definite. Iar, ca tacâmul să fie complet, a încălecat balustrada balconului și a început să danseze frenetic pe ritmul amețitor al muzicii. Totul s-a petrecut sub privirile a zeci de persoane care se aflau la piscina respectivului hotel. (CITEȘTE ȘI: UN PLĂTITOR I-A ”DECONTAT” ASISTENTEI LUI RĂZVAN & DANI CONSUMAȚIA DE LA NUBA DE ZIUA EI!)

Cine are informații despre identitatea celor doi exhibiționiști este rugat să ne trimită un mesaj pe adresa pont@cancan.ro  sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...