”Euro-fantasticul” lui Rădoi a combinat-o la Breeze pe asistenta divorțată a lui Răzvan & Dani. Avem filmările-dovadă!

Publicat: 09/07/2019 | 22:36

După ce, ieri, v-am dezvăluit AICI că sexoasa asistentă de la matinalul Antenei și-a organizat petrecerea aniversară la Nuba Mamaia, cu ajutorul unui ”plătitor” calificat, astăzi, noi detalii picante ies la iveală. Cheful s-a mutat în Breeze, clubul unde ”euro-fantasticul” lui Rădoi a combinat-o pe asistenta divorțată a lui Răzvan & Dani. Ionuț Radu și Ramona Olaru au dansat intim la Breeze, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmările-dovadă. 

Weekendul trecut, după ce a plecat din Nuba, acolo unde a avut loc petrecerea de ziua ei, asistenta divorțată a lui Răzvan și Dani a schimbat ”terenul de joc”. A ales să se distreze, în continuare, la Breeze Mamaia, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de pe litoralul românesc, acolo unde a întâlnit-o și site-ul nr.1 din România. 

Au petrecut până în zori

Din câte se pare, sexoasa Ramona Olaru a profitat din plin de statutul de femeie liberă pe care l-a dobândit în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a ales să pună capăt mariajului în fața notarului. La scurt timp după ce s-a instalat la una dintre cele mai bune mese din celebrul club, asistenta divorțată de la matinalul Antenei s-a anturat cu unul dintre cei mai râvniți burlaci ai momentului, Ionuț Radu.

Ionuț Radu a combinat-o la Breeze pe asistenta divorțată a lui Răzvan & Dani

Vrăjit de formele apetisante ale sexoasei blondine, ”euro-fantasticul” lui Mirel Rădoi nu a stat prea mult pe gânduri și a intrat în ”joc”. Cei doi au profitat de atmosfera electrizantă de la Breeze și au dansat intim în repetate rânduri. Din câte se pare, sportivul nu a ezitat și a ”combinat-o” imediat pe sexoasa asistentă a lui Răzvan&Dani, cu care a petrecut până-n zorii zilei. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, DIN NOU ÎMPREUNĂ DUPĂ ”DIVORȚUL” DIN WEEKEND!)

Dans intim între Ionuț Radu & Ramona Olaru

Ionuț Radu, apariție de senzație la Mamaia!

Ionuț Andrei Radu, unul dintre cei mai valoroși fotbaliști U21, își respectă, în mod clar, ”eticheta”. ”Euro-fantasticul” României a apărut la Mamaia cu un Bentley de 250.000 €. Cert este că Ionuț Radu are gusturi de nota 10. Nu doar la haine, ci și la mașini. Mărturie în acest sens sunt imaginile pe care site-ul nr. 1 din România, le-a prezentat, în exclusivitate, în urmă cu câteva zile. De apreciat este faptul că portarul “tricolorilor” mici este, în continuare, modest.

Celebritatea nu l-a schimbat absolut deloc. Își permite, totuși, anumite “aroganțe”, dar pe care le merită din plin. Nimeni nu-i poate imputa absolut nimic din punct de vedere profesional. Așa că și-a achiziționat un Bentley Continental, care costă un sfert de milion de euro. (NU RATA, AICI: ALEX BODI RUPE TĂCEREA! CE CĂUTA BIANCA ÎN PORSCHE CU ȘOFERUL DROGAT + DECLARAȚII DESPRE DESPĂRȚIRE)

Ionuț Andrei Radu a apărut la Mamaia cu un Bentley de 250.000 €!

Super-salariu în Serie A

Ionuț Andrei Radu apără poarta formației Genoa, dar aparține de Inter Milano, club care l-a răscumpărat cu 12 milioane de euro. În Serie A, goalkeeper-ul are un salariu de 600.000 de euro pe sezon. Remunerația va crește însă semnificativ când va reveni la gruparea de pe Giuseppe Meazza. Asfel că faptul că a plătit 250.000 de euro pe un Bentley Continental nu i-a “subțiat” deloc buzunarul. (NU RATA, AICI: GRAVIDA LUI ADI MINUNE FUMEAZĂ CA ȘERPOAICA ÎN LUNA A 7-A DE SARCINĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...