A apărut GOALĂ pe balconul unui hotel din Mamaia! Cum a fost filmată o ”bombă sexy” în urmă cu puțin timp

Publicat: 08/06/2019 | 06:30

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de mare senzație care au fost surprinse, de curând, pe malul mării. O ”bombă sexy”, nonconformistă, a apărut goală pe balconul unui hotel din Mamaia. Tânăra a înnebunit privitorii cu nurii ei. Atenție, sunt scene nerecomandate cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: AMANTUL-POLITICIAN A FILMAT-O PE CÂNTĂREAȚA CĂSĂTORITĂ ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE AMOR ȘI…)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul senzaționale, care cu siguranță se vor viraliza instant. (NU RATA, AICI: ISPITA DE LA ”INSULA IUBIRII” RUPE TĂCEREA DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ DE PROSTITUȚIE)

O turistă care petrecea la piscina unui hotel din stațiunea-fanion a litoralului românesc a surprins imagini demențiale în al căror prim-plan se află o tânără nonconformistă. Concret, fata, care părea pusă pe distracție și lipsită de inhibiții, a lăsat mască asistența în momentul în care a apărut goală pe balconul hotelului în care era cazată.

A încălecat balustrada balconului și a început să danseze frenetic

Fără să-i pese de ochii curioșilor, bomba sexy și-a etalat în voie formele bine definite. Iar, ca tacâmul să fie complet, tânăra pusă pe fapte mari a încălecat balustrada balconului și a început să danseze frenetic pe ritmul amețitor al muzicii. Totul s-a petrecut sub privirile a zeci de persoane care se aflau la piscina respectivului hotel. Din câte se pare, masculii din zonă au fost cei care s-au bucurat cel mai tare de show-ul erotic ce a avut loc la înălțime. (NU RATA, AICI: AVEM PRIMA REACȚIE ÎN ANCHETA CANCAN.RO PRIVIND MOARTEA SUSPECTĂ A CONTABILEI-ȘEFE DE LA BLUE AIR)

O ”bombă sexy”, goală, pe balconul unui hotel din Mamaia

O super-vedetă de la noi a fost prinsă „în fapt”

Un incident XXX, în care a fost implicat un îndrăgit actor de la noi, a avut loc în urmă cu mai mulți ani la malul mării, dar nu a fost dat uitării nici până acum. Imaginile incendiare, realizate de Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, îl arată pe nimeni altul decât Romică Țociu, după o partidă de amor în valurile Mării Negre. (VEZI AICI)

Întâmplarea a avut loc în 2012, pe o plajă din Mamaia. (NU RATA, AICI: FIICA A DAT-O ÎN JUDECATĂ PE CÂNTĂREAȚA DE MUZICĂ POPULARĂ! I-A CERUT SĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)