Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi a fost prins făcând sex în valurile mării, la Mamaia! Imagini incendiare

Publicat: 28/04/2018 | 11:15

O super-vedetă de la noi a fost prinsă „în fapt”, făcând sex în valurile mării, la Mamaia. Incidentul a avut loc în urmă cu câțiva ani, dar nu a fost dat uitării nici până acum. Imaginile incendiare, realizate de Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, îl surprind pe nimeni altul decât Romică Țociu! Îndrăgitul actor a fost fotografiat, la propriu, cu pantalonii în vine, după o partidă de amor sălbatic, în valurile Mării Negre.

Romică Țociu a avut parte de șocul vieții lui, după ce a fost suprins de fotoreporteri, într-o ipostază în care nu își dorește nimeni să fie văzut. Întâmplarea a avut loc în 2012, pe o plajă din Mamaia. Celebrul comedian și-a dorit să simtă adrenalina unui sex sălbatic pe plajă. Nu s-a gândit nicio clipă că, la acea oră târzie din noapte, va fi fotografiat cu chiloții în vine. Cu toate acestea, a pățit-o!

Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a surprins în ipostaze incendiare, după o partidă de sex. La cei 50 de ani ai săi, cât avea atunci, nea Romică a arătat țării întregi ce are el mai de preț. A încercat în zadar să-și ascundă „rușinea”, adunând repede hainele aruncate pe nisip și încercând să fugă de la „locul faptei”.