Fiica a dat-o în judecată pe cântăreața de muzică populară! I-a cerut să…

Publicat: 06/06/2019 | 23:14

Mihaela Vițu, o cunoscută interpretă de muzică populară, a fost acționată în instanță chiar de fiica ei! (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Aceasta din urmă a solicitat de la mama sa pensie de întreținere, cel puțin până când va termina studiile. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile procesului. 

(VEZI AICI: CÂȘTIGĂTOAREA UNUI MEGA-SHOW DE LA ANTENĂ ȘI-A CÂȘTIGAT PREMIUL DE 50.000 € ÎN INSTANȚĂ)

Vestită cântăreață de muzică populară,  Mihaela Vițu este o prezență constantă la spectacolele de profil. Dacă în plan profesional totul merge perfect, în cel personal artista întâmpină anumite probleme. Surprinzător, chiar cu fiica sa, Anne-Maria Vanessa Țurcan!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Mihaela Vițu a fost dat în judecată chiar de fata ei. Tânăra solicită de la mama ei pensie de întreținere! A cerut un sfert din minimul net pe economie și a avut, în primă fază, succes. (Cel mai bine platit job din București)

Ce au decis, inițial, magistrații

Judecătorii au stabilit ca interpreta de muzică populară să plătească respectiva sumă de bani până când fiica ei va termina studiile, dar fără a depăși vârsta de 26 de ani.

Admite în parte cererea formulată de reclamanta Ţurcan Anne-Maria Vanessa în contradictoriu cu pârâta Vițu Mioara Mihaela. Obligă pârâta să achite reclamantei pensie de întreţinere, în cuantum de 1/4 din minimul net pe economia naţională a României, în bani, lunar, de la data împlinirii de către reclamantă a vârstei de 18 ani, respectiv data de (…), până la terminarea studiilor, dar fără a depăşi vârsta 26 de ani de către reclamantă. Executorie de drept”, este decizia luată de magistrați.

(CITEȘTE ȘI: CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ DE MUZICĂ POPULARĂ E HOTĂRÂTĂ SĂ-ȘI DISTRUGĂ SORA…)

Mihaela Vițu a pierdut și apelul!

Mihaela Vițu, devenită și mai cunoscută după ce a lansat melodia „Fata mamii, ține minte!”, a făcut, imediat, apel, în speranța că va scăpa de plata pensiei de întreținere. Din păcate pentru ea, artista a rămas bună de plată! Judecătorii au menținut decizia inițială, astfel că artista este acum, și mai clar, bună de plată.

“Respinge apelul ca nefondat. Definitivă”, au stabilit magistrații de la Tribunalul București în urmă cu doar câteva zile.

(NU RATA: SEXOASA MUZICII POPULARE ȘI-A ANGAJAT ”BODYGUARZI” DIN CAUZA UNOR OBSEDAȚI SEXUALI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)