Sexoasa muzicii populare și-a angajat ”bodyguarzi” din cauza unor obsedați sexuali: ”Sunt dezaxați! Mă sună și…”

Publicat: 18/05/2019 | 22:56

Nicoleta Voicu încă tresare atunci când îi sună telefonul! I se trage de la un bărbat necunoscut, care a terorizat-o cu o sumedenie de apeluri. Calvarul a durat mai bine de două luni, însă acum frumoasa artistă zâmbește din nou. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Doar că mobilul mai ”vibrează” câteodată și nu e deloc pe placul ei. Admiratori fără curaj sau obsedați? Asta nu știe cântăreața și de aceea mai tresare. Mai în glumă, mai în serios, Nicoleta și-a angajat ”bodyguarzi”, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile, în exclusivitate.

Pe Gheorghe Turda l-a uitat deja. A fost necăjită, a suferit, dar acum chipul îi este înseninat. Și ar cam avea motive, cariera ei muzicală se relansează pe zi ce trece. Și totuși… Nicoleta Voicu tresare, atunci când telefonul îi sună. În urmă cu doar câteva luni, a fost terorizată nonstop de un individ. (Cel mai bine platit job din București) Era sunată și-n miezul nopții, și dimineața, în zori. A apelat chiar la Poliție…

Șoferii, bodyguarzii Nicoletei

Dar omul nu a mai sunat, până la urmă. Nu la fel s-a întâmplat și cu ceilalți ”admiratori”, care o mai sperie, din când în când. ”Momentan e liniște! Nu a mai revenit ăla cu telefoanele. A ieșit din peisaj. Asta nu înseamnă că la orice zgomot nu am o teamă! Mă mai sună alții, cei pe care i-am blocat, care nu au număr ascuns, dar sunt duși cu pluta. Și acum două zile am primit două apeluri de la un număr pe care nu-l cunosc. Sunt niște dezaxați”, a dezvăluit Nicoleta Voicu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (VEZI AICI: FOSTA IUBITĂ A LUI GHEORGHE TURDA, FILMATĂ ÎN NOUL CUIBUȘOR DE NEBUNII)

Sexoasa cântăreață de muzică populară merge, mai nou, însoțită de… bodyguarzi. Nu chiar inițiați în artele marțiale, dar oameni de ”nădejde”. Chiar artista a povestit ce se întâmplă atunci când pleacă, în miez de noapte, de la televiziunile unde este invitată. ”Când vin de la emisiuni noaptea, rog șoferii televiziunilor să urce cu mine sau măcar să intre în scara blocului … Până ajung la mine, la etajul al doilea. Uite, am fost la emisiunea lui Cristi Brancu… Îi mulțumesc pentru grija pe care a avut-o față de mine… Cred că o să-mi iau bodyguarzi adevărați, până la urmă”, s-a amuzat în final Nicoleta. (CITEȘTE ȘI: CE POEZIE I-A DEDICAT IUBITA LUI GHEORGHE TURDA: ”TE-AȘ IUBI CA…”)

Nicoleta Voicu, una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară din România

S-a regăsit, după 20 de ani!

Nicoleta Voicu trăiește o a doua tinerețe în muzică. Frumoasa artistă a povestit, pentru CANCAN.RO, că despărțirea de Gheorghe Turda chiar a ajutat-o profesional. ”Ce mă mulțumește acum pe mine este faptul că au început să mă contacteze impresarii. Toți oamenii, pe unde am fost ca artist, m-au plăcut foarte mult. Au început să se separe apele. Până acum eram asociată cu domnul Turda.  Acum, oamenii au început să cunoască adevărata față a mea. Acum se vede rezultatul muncii mele de 20 de ani. Am această mulțumire sufletească.

Eu am mai câștigat bănuți prin munca mea, dar divorțul m-a obligat să iau o pauză de mai bine de patru ani. A fost decisiv, să zic așa, în cariera mea artistică. A fost un gol. Plus anul ăsta de relație cu domnul Turda… Au fost ani care m-au afectat foarte mult. Ani de absență… Dar acum oamenii mă descoperă așa cum sunt eu, Nicoleta Voicu. Care are peste 500 de cântece în repertoriu”, a spus Nicoleta. (CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS. I-A RECIDIVAT BOALA?!)

”Încep să fiu descoperită la nivel profesionist. Nu-i ușor ce fac eu, ce facem noi. Se pornește de la o tonalitate și un cântec arhicunoscut și apoi să faci un program de 20 de minute, cu cântecele legate, fără să te oprești, fără repetiție… E greu, nu o poate face oricine. Îți trebuie experiență și, uite, experiența asta a mea începe să-și spună cuvântul”, a încheiat frumoasa artistă.

Nicoleta Voicu și-a relansat cariera artistică după despărțirea de Gheorghe Turda

Cine este Nicoleta Voicu

Nicoleta Voicu a urmat cursurile Școlii Populare de Arte București, clasa profesorului Gheorghe Lazăr. Ulterior, artista s-a afirmat ca solistă de muzică populară, în august 1999, an în care a debutat la TVR1, în emisiunea „De dor”. A avut apoi apariții la aproape toate posturile de televiziune: TVR2, Antena1, Antena2, Etno TV, FavoritTV, Romantica, 10 TV, între ele. (NU RATA: CE MESAJ I-A TRIMIS GHEORGHE TURDA FOSTEI IUBITE, CHIAR DE ZIUA EI)

În prezent, Nicoleta Voicu are două albume: „Bădiță cu ochi ca mura” și „Drumul e bătut de piatră”. Acestea au fost imprimate cu o parte dintre instrumentiștii din Orchestra Radio: primul album, dirijor Marius Olmazu, al doilea, Ion Ivanovici. Pentru Nicoleta, muzica populară este o pasiune din copilărie, la care a revenit destul de târziu. După cum afirma chiar ea, „există un destin scris în care cred, iar faptul că am ajuns să privesc această parte din mine cu seriozitate, făcând ca o pasiune să devină profesie, o datorez unui drum trasat de Cineva de-acolo de Sus”.

„Repertoriul creat de mine confirmă faptul că acest destin mi-a fost scris. Fac bine sau nu ceea ce fac, asta nu pot spune eu. Sunt doar un creion în mâna lui Dumnezeu”, a mai mărturisit îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)