Ce poezie i-a dedicat iubita lui Gheorghe Turda: ”Te-aș iubi ca…”

Publicat: 27/01/2019 | 23:14

Romanele siropoase cu tentă semi-erotică, semnate de celebra scriitoare Sandra Brown, par să fi născut pasiuni și în rândul interpretelor de muzică populară. Nicoleta Voicu, mai tânăra fostă iubită a maestrului Gheorghe Turda, își fructifică talentul artistic și în rime poetice cu iz de budoar. Dacă amorul celor doi cântăreți s-a consumat înainte de a se finaliza printr-o căsătorie, CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, a prezentat creația literar-amoroasă a Nicoletei, care ar suci mințile multor bărbați. (VEZI ŞI: Gheorghe Turda, părăsit de iubită printr-o poezie)

Poezia scrisă de Nicoleta Voicu se numește ”Te-aș iubi ca o felină”.

”Te-aș iubi ca o felină
În lenjerii de mătase. 
Să-mi simți trupul pe tot trupul,
Geana nopții să se lase.

Să fim pudici. Nu, de ce?
Iubirea nu-i un păcat. 
Hai să strângem clipele
Într-un singur sărutat. 

Îți simt buzele pe spate, 
Agonia-n mine curge.
Tu mă arunci în păcate, 
Eu te iubesc pân’ la sânge. 
Suntem într-un joc al sorții, 
Parcă-i «ruleta rusească». 
Ne-aruncă-n ghearele morții 
Clipa asta nebunească.

Și mai strânge-mă o dată,
Să murim îmbrățișați.
Glonțul sorții nu ne iartă 
Dac-am fost predestinați.”

Despărțire cu reproșuri

Cei doi artiști de muzică populară s-au despărțit, nu înainte de a-și arunca mai multe reproșuri demne, ar spune unii, de perioada adolescenței. El o acuză de gelozie, ea îi reproşează că stătea prea mult cu telefonul mobil în mână. Celebrul solist originar din Maramureş dă vina pe Nicoleta şi spune că aceasta îl teroriza din acest punct de vedere. (VEZI ȘI: GHEORGHE TURDA, DUPĂ CE A FOST DIAGNOSTICAT CU CANCER A DOUA OARĂ: ”A FOST UN MOMENT GREU…”)

Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click.

„Domnul Turda mă neglija ca femeie”

De partea cealaltă, fosta iubită are și ea varianta ei şi spune că el e vinovat de despărţire. Nicoleta consideră că maestrul ar trebui să aprecieze că i-a fost alături în momente delicate din viaţă.

Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99 la sută îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea continuu la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţă şi, în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie.

Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune. Ca în orice cuplu, voiam plimbări în oraş, atenţie şi momentele noastre. Noi, în loc de ieşiri în doi, aveam ieşiri publice, la evenimente, la aniversări, şi totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastră ieşire a fost aşa: «Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan». Toate ieşirile noastre au fost aşa, iar când stăteam acasă, domnul Turda vorbea continuu la telefon”, a explicat Nicoleta tot pentru Click. (CITEŞTE AICI: Prima reacție a mamei Alinei Pușcaș după ce Gheorghe Turda s-a despărțit de iubită)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...