Gheorghe Turda, părăsit de iubită printr-o poezie: “Singurătatea ucide“

Publicat: 19/01/2019 | 16:45

Când credea că a răsărit soarele pe strada lui, după divorțul de mama Alinei Pușcaș, cântărețul de muzică populară a fost părăsit de iubita lui mai tânără. Nicoleta a postat o poezie, în care se regăsește atât ea, cât și artistul, în „Singurătatea ucide” Nicoleta Voicu îl „atinge” pe rapsodul cu epoleți – Gheorghe Turda este general de brigadă în rezervă – cu reproșuri discrete, trimitere la faptul că relația s-a erodat și din pricina regretelor pe care artistul le are după relațiile anterioare.

De astăzi își va atinge sau nu scopul fiecare dintre noi separat”, a confirmat solista despărțirea de Gheorghe Turda, potrivit Libertatea.ro.

Au fost împreună un an de zile

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda (70 de ani) și Nicoleta Voicu (47 de ani) spuneau că mai există neînțelegeri, dar încearcă să le repare de fiecare dată. Cei doi au devenit un cuplu la sfârșitul lui 2017, după ce amândoi au fost loviți de ghinion în dragoste – Nicoleta trecuse printr-un divorț, iar Gheorghe Turda tocmai se despărțise de mama Alinei Pușcaș.

Suntem așa de bine așa cum suntem. Ne cunoaștem de la o zi la alta. Corijăm ce nu este bine, ce nu este bine în felul meu de a fi sau… Ne adaptăm și ne înțelegem din ce în ce mai bine. Și cred că ăsta este cel mai important lucru. Mulți spun că un act strică sau că un act repară sau leagă. Nu am o noțiune a acestor schimbări. Dar e bine așa cum suntem”, a declarat Nicoleta Voicu despre o eventuală căsătorie cu Gheorghe Turda.

Au fost multe sincope, ca la orice început. Datorez familiei lui fericirea…”, a adăugat ea. „Ea s-a atașat foarte mult de nepoți. A fost profesoară…”, a afirmat și Gheorghe Turda.

Prima soție a lui Gheorghe Turda a fost răpusă de o boală incurabilă

Gheorghe Turda este un cântăreț român de muzică populară. A dat concerte în peste 40 de țări și a participat la peste 80 de turnee. Artistul s-a născut pe 6 martie 1948, comuna Săpânța, Maramureș. Femeia cu care Gheorghe Turda a fost însurat timp de 37 de ani şi care i-a dăruit două fete s-a luptat (Anca Ioana și Elena Voichița Turda) şi ea cu o boală incurabilă. Elisabeta Turda, fostă balerină, a fost răpusă în 2009 de leucemie. Prima soţie a artistului s-a războit cu maladia cumplită timp de 20 de ani. Timp de cinci ani, Gheorghe Turda a avut o relație cu mama Alinei Pușcaș, Lucia Lazăr.

Citește și...