Breaking news. I-a recidivat boala?!

Publicat: 04/05/2019 | 22:24

Gheorghe Turda nu ar duce-o chiar foarte bine cu sănătatea, după ce, în urmă cu un an, a reușit să învingă o temută maladie. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)Mai mult, unii dintre apropiații artistului susțin, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că maestrul nu s-ar fi străduit foarte mult să asculte de sfaturile medicilor. Și asta în ciuda faptului că fosta iubită ar fi insistat mereu ca marele cântăreț să țină regimul alimentar prescris.

Nicoleta Voicu, fosta iubită, nu ar fi reușit să-l facă pe artist să respecte cu sfințenie indicațiile medicilor. Indicații venite în urma unei recidive, după o boală de piele pe care artistul a avut-o, fiind atunci operat. (CITEȘTE ȘI: NICOLETA VOICU E DĂRÂMATĂ, DUPĂ DESPĂRŢIREA DE GHEORGHE TURDA)

Ultimele 12 luni ar fi fost tensionate pentru marele cântăreț de muzică populară Gheorghe Turda (71 ani). Interpretul ar avea anumite probleme de sănătate. El a ținut secret, inițial, cancerul de piele, cauzat de un neg de lângă ureche, până când a fost aproape sigur că a scăpat de el. A venit apoi despărțirea de Nicoleta Voicu, iubita care a avut mare grijă de el.

„Îl iubea enorm, îl venera, dar se mai supără pe el numai atunci când refuza să își ia tratamentul sau când exagera cu mâncărurile grase care îi puteau face rău după o astfel de operație. Fata aia a suferit după ce s-au despărțit, asta în ciuda faptului că persoane din anturajul lui Turda credeau că stă cu el din vreun interes. Ea a fost foarte îndrăgostită de el, banii nu au nicio legătură”, a declarat un apropiat al lui Gheorghe Turda pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA(Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Palinca și slăninuța, tentații interzise

Surse din anturajul marelui cântăreț susțin că acesta ar mai fi făcut, recent, niște analize care nu i-ar fi ieșit foarte bine. Și că ar exista suspiciunea ca problema de sănătate cu care s-a confruntat să fi recidivat. Motivul ar fi, potrivit acelorași surse, că, de câteva luni, „Gheorghe nu prea ia în considerare regimul drastic prescris de medici. Mai uită să își ia medicamentele și consumă lucruri interzise precum palincă, vin sau slăninuță. El toată viața a făcut ce a vrut, este o personalitate puternică, precum un leu. Nu îi place deloc să i se dea sfaturi sau să i se impună reguli, de aceea nu prea are grijă să respecte tratamentul și regimul”. (CITEȘTE ȘI: E decisă să depună plângere la Poliție pentru hărțuire: ”M-a terorizat cu telefoanele!”)

Ce spune Nicoleta Voicu, fosta iubită

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Nicoleta Voicu a confirmat că Gheorghe Turda ar fi suferit o recidivă a bolii de piele. Dar, mai mult, fosta iubită a maestrului a dezvăluit cât s-a străduit să-l ajute, în perioada în care formau un cuplu. ”Este o recidivă, așa cum a declarat chiar el. Eu nu am făcut nicio declarație despre asta, de două luni. Dar, fiind vorba despre o recidivă, normal că nu e bine deloc. Ce m-a durut pe mine în tot acest timp este că el nu face nimic în acest sens. Ori nu conștientizează ori… nu știu, habar n-am… Eu am făcut tot ce mi-a stat în putință, am tras semnale de alarmă! Poate lucrurile nu sunt atât de grave pe cât le percep eu. Nu știu să vă spun. Dar, fiind omul drag din viața mea și fiindu-i alături, era normal să fac tot ce ține de mine sufletește”, a declarat Nicoleta Voicu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Diagnosticul crunt al lui Gheorghe Turda

Gheorghe Turda fusese diagnosticat cu cancer de piele, în urmă cu aproximativ un an. Artistul a suferit însă o intervenție chirurgicală și a fost vindecat. Doar că nu ar fi ținut cont de toate sfaturile medicilor, iar problemele ar fi reapărut. Marele artist ar fi trecut, din nou, pe tratament, iar doctorii i-ar fi interzis anumite ”plăceri”. Pe care cântărețul nu le-a îndepărtat, cel puțin pentru o perioadă, din viața lui. (VEZI AICI: GHEORGHE TURDA, PĂRĂSIT DE IUBITĂ PRINTR-O POEZIE: “SINGURĂTATEA UCIDE“)

„O să-mi iau o pălărie, ca să mă apere de soare. Am niște pălării pe acolo. Din când în când, va trebui să stau un pic și prin soare, dar nu exagerat. O să am grijă. Eu am avut o problemă din cauza plajei și nu mai am voie să stau la plajă”, spunea Gheorghe Turda.

Care sunt simptomele cancerului de piele

Cancerul de piele apare cu o frecvență foarte crescută la persoanele care se expun necontrolat la soare și nu folosesc măsuri de protecție. În România se estimează un număr de aproximativ 45.000 de cazuri noi pe an de carcinom cutanat. Acesta apare ca o modificare a aspectului pielii, de exemplu, sub forma unei iritații, unei excrescențe, răni care nu se vindecă.

De asemenea, se poate manifesta ca modificare a unui nev pigmentar (aluniță) sau a unui neg. Cancerul de piele afectează în special acele zone care sunt expuse la soare în mod frecvent: gâtul, spatele, pieptul și umerii, iar zona nasului este afectată cel mai des.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...