Amantul a filmat-o pe cântăreața căsătorită în timpul unei partide de amor și…

Autor: I.D.
Publicat: 06/06/2019 | 23:03

Caz șocant în showbiz-ul românesc! O îndrăgită interpretă de muzică de petrecere de la noi din țară a trecut prin momente de coșmar după ce a căzut în ispită. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Amantul a șantajat-o cu imagini compromițătoare după ce a filmat-o  în timpul unei partide de amor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile de-a dreptul uluitoare. (CITEȘTE ȘI:  SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU A AȘTEPTAT ÎN LACRIMI, PE TREPTELE SPITALULUI, O VESTE DIN SALA DE OPERAȚII)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații șocante despre situația uluitoare cu care s-a confruntat cunoscuta cântăreață de muzică populară. (Cel mai bine platit job din București)

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, în urmă cu ceva timp, interpreta a căzut în ispită și a ”păcătuit” cu un alt bărbat. Din câte se pare, relația extraconjugală cu iubitul secret a decurs pe un făgaș să-i spunem „normal”, până-n momentul în care acesta a filmat-o pe artistă în timpul unei partide de amor.  Imediat după ce amantul a realizat video-ul compromițător, pentru renumita interpretă de muzică populară a început un adevărat coșmar.

Și asta pentru că, susțin sursele noastre, el a început să o șantajeze pe artistă, amenințând-o că-i va distruge căsnicia. Ar fi constrâns-o să întrețină și alte partide de amor. Bărbatul ar fi amenințat-o că îi va trimite soțului ei imaginile indecente. (NU RATA, AICI: FRATELE LUI FANE SPOITORU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE CUNOSCUTUL ION BOSCHET A FOST ”MĂCELĂRIT” ÎN SCARA BLOCULUI)

O cunoscută cântăreață de muzică populară a fost șantajată cu imagini compromițătoare

Video-ul indecent a ajuns pe internet!

Pentru că interpreta de muzică populară a decis să pună punct relației extraconjugale, iubitul secret s-a răzbunat crunt. Acesta ar fi postat pe Youtube imaginile compromițătoare. Mai mult decât atât, bărbatul i-a trimis filmulețul cu partide de amor și soțului cântăreței, așa cum amenințase. În consecință, celebra interpretă de muzică de petrecere l-a reclamat autorităților, care au demarat imediat o anchetă. (NU RATA, AICI: ÎNAINTE DE A-L UCIDE PE POLIȚIST, ”GANGSTERUL” DIN TIMIȘOARA A ÎNFIPT BRICEAGUL ÎNTR-UN FERMIER MILIONAR!)

Amantul, condamnat la 7 ani și 2 luni de închisoare!

Potrivit unor surse judiciare, amantul și-a recunoscut faptele în fața instanței de judecată, iar, în urmă cu câteva zile, magistrații s-au pronunțat în cazul acestuia. Bărbatul a fost condamnat în total la șapte ani și două luni de închisoare cu executare pentru infracțiunea de șantaj. Din câte se pare, acesta ar mai fi avut antecedente, în trecut fiind condamnat în urma unei altercații. (NU RATA, AICI: NOUL ȘEF AL BERCENARILOR I-A ”FUGĂRIT” PRIN ORAȘ PE MEMBRII BRIGĂZII BIBILOI + A CELEBRAT RĂFUIALA LA ZIUA”BODYGUARDULUI LUI DUMNEZEU”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...