Fratele lui Fane Spoitoru rupe tăcerea după ce cunoscutul Ion Boschet a fost ”măcelărit” în scara blocului: ”A deranjat pe cineva din cauza unei gagici!”

Autor: I.D.
Publicat: 05/06/2019 | 22:54

Ion Migdal face lumină în cea mai recentă răfuială dintre ”șmecherii” din Capitală. (Cel mai bine platit job din București) Fratele lui Fane Spoitoru rupe tăcerea după ce cunoscutul Ion Boschet a fost ”măcelărit” în scara blocului. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații senzaționale. (CITEȘTE ȘI: ”PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR” A RUPT BUCUREȘTIUL ÎN DOUĂ. A APĂRUT CU UN BUGATTI CHIRON DE 4.000.000 €!)

Fratele lui Fane Spoitoru a făcut mărturisiri fără precedent după ce cunoscutul Ion Boschet a fost bătut cu bestialitate. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Ion Migdal a oferit un interviu de-a dreptul senzațional, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. (NU RATA, AICI: IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ CU ELENA UDREA & FETIȚA EI ÎN COSTA RICA)

”Îmi pare rău de ce s-a întâmplat cu el. Ion este vărul cumătrului meu și sincer spun că mă doare sufletul de când am văzut ce s-a întâmplat cu el. Ion nu merita să pățească așa ceva. Cred că a deranjat pe cineva din cauza unei gagici, nu din cauza datoriilor sau să fie vorba de vreo reglare de conturi.

Ion nu face așa ceva. Ion e capabil, el este om de afaceri, nu dă înapoi, e om de șpriț, își permite să plătească. Cineva i-a vrut răul, din pricina unei gagici l-a bătut. Din ce am înțeles eu, ăia nici nu erau mascați. E urât, o să se afle cine a făcut asta. Eu îmi cer mii de scuze. Nu sunt implicat, nu m-am băgat în așa ceva. El face parte din familie, e cumătrul meu”, a declarat Ion Migdal, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

Fratele lui Fane Spoitoru a vorbit pentru CANCAN.RO despre atacul asupra lui Boschet

Ion Boschet, găsit “lat”, de propria soră, în fața blocului!

Ion Boschet, devenit arhicunoscut în urmă cu 11 ani, după un episod controversat – în care era violent cu Andreea Spătaru, iubita lui din momentul respectiv și fostă vedetă Playboy – a încasat, în weekend-ul recent încheiat, o bătaie soră cu moartea! Potrivit unor surse autorizate, interlopul a fost așteptat în fața casei de două persoane, care, pur și simplu, l-au desfigurat. (NU RATA, AICI: FOSTUL PREZENTATOR TV A RUPT-O DEFINITIV CU SOȚIA ȘI… RECUPEREAZĂ ”TIMPUL PIERDUT” ÎN CĂSNICIE! DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ)

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, în timpul finalei Ligii Campionilor. Aproape de miezul nopții, Ion se îndrepta spre locuința lui. În fața blocului, l-au așteptat două persoane, cu siguranță bodyguarzi. L-au spart cu bătaia, nu au avut deloc milă! El stă la etajul 1, iar în apartament se mai aflau câteva rude, care vizionau partida. Televizorul era cu sonor maxim, dar, chiar și așa, sora lui Ion Boschet a auzit că omul a început să țipe. A coborât rapid și și-a găsit fratele lat, pe trotuar”, a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al lui Ion Boschet.

Ion Boschet a ajuns la spital după ce a fost desfigurat. în fața blocului, de două persoane

Cunoscutul interlop a fost ”măcelărit” în fața locuinței sale, aflată în cartierul Tei din București. A fost lovit cu bâte, iar făptașii au apelat inclusiv la celebrele box-uri. Ion Boschet a fost, imediat, preluat de o ambulanță și dus la Urgență. (NU RATA, AICI: CUM ARATĂ AZI CÂNTĂREAȚA CARE A ”DINAMITAT” SHOWBIZUL. ESTE TOTAL TRANSFORMATĂ! ȘI-A OPERAT NASUL ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...