Fostul prezentator TV a rupt-o definitiv cu soția și… recuperează ”timpul pierdut” în căsnicie! Declarații în premieră

Publicat: 04/06/2019 | 22:48
Considerat în urmă cu mai mulți ani unul dintre cei mai sexy bărbați din România, fostul prezentator al emisiunii Kensky Show de la Prima TV, actorul Ionuț Chermenschi, s-a retras de ceva timp – peste 13 ani – din lumina reflectoarelor, dorind să își vadă de viața de familie, dar și de cea politică. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) De curând, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că fostul prezentator divorțează, după ce soția l-a acuzat că ar fi agresat-o. (DETALII AICI) Între timp, au ieșit la iveală noi amănunte: vedeta a rupt-o definitiv cu soția și… recuperează ”timpul pierdut” în căsnicie.
Prin 2016, Ionuț Chermenschi își anunța candidatura pentru Primăria Sectorului 1, la alegerile locale. Dorea să fie primar din partea Partidului Ecologist Român. (Cel mai bine platit job din București)
Din nefericire însă, nici cariera politică și nici căsătoria nu au mers prea bine. Totul s-a terminat recent când el și soția lui au început demersurile pentru divorț, iar acum, practic, Ionuț este iarăși burlac. (VEZI ȘI: FOSTUL CUNOSCUT PREZENTATOR TV DIVORȚEAZĂ! SOȚIA ÎL ACUZĂ CĂ A AGRESAT-O ȘI CĂ…)

Separat de soție, ex-prezentatorul nu ar pierde deloc timpul

Ionuț Chermenschi, un fost prezentator pus pe fapte mari
Un burlac însă pus pe fapte mari! Căci fostul prezentator și actor ar fi decis să își ia revanșa pentru anii mulți de cumințenie. Surse apropiate ex-prezentatorului de la Prima TV au declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că bărbatul nu ar pierde deloc timpul. (NU RATA: FIUL UNUI ACTOR ROMÂN CELEBRU DIVORȚEAZĂ DUPĂ 14 ANI DE CĂSNICIE)
„Ionuț a rupt-o definitiv cu soția și regretă timpul pierdut în această relație. Singura bucurie din căsnicie este băiatul său, de care e foarte mândru și pentru care ar face orice. Altfel, deja ar fi interesat de relații cu mai multe domnișoare, trei, patru, cinci. Chiar și în paralel, pentru că nu l-ar deranja cu nimic”, precizează sursele citate.
Astfel, ex-prezentatorului i s-ar potrivi ca o mănușă versurile unui cântec celebru prin anii 2000: „Așa-s băieții umblă numai după fete: roșcate, blonde, șatene și brunete”. (NU RATA: SOȚIA A BĂGAT DIVORȚ DE FOSTUL PREZENTATOR DE LA ANTENĂ!)

Ar fi reluat legăturile cu lumea mondenă

Amintim că, la începutul carierei sale, Ionuț a fost prezentator la mai multe posturi TV și a avut o relație stabilă cu o vedetă TV cunoscută prin 2000-2003 drept coprezentatoare a unui show, alături de Monica Bârlădeanu, la B1TV: blonda Cristina Teodorescu, care a apărut atunci în revista Playboy. Cei doi, Cristina și Ionuț, au fost un cuplu foarte iubit pe atunci, dar, din cauza neînțelegerilor dese, s-au despărțit. Iar Ionuț a decis să se căsătorească ulterior cu o persoană care nu avea legătură cu lumea artistică.
Probabil însă că Ionuț regretă ruptura sa de showbiz, deoarece sursele noastre spun că fostul prezentator ar fi reluat, de curând, legătura cu unele dintre fostele sale amice din lumea mondenă. (CITEȘTE ȘI: AU PREMEDITAT DIVORȚUL PENTRU AUDIENȚĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...