Și-au premeditat divorțul pentru audiență

Publicat: 17/12/2018 | 17:45

Sunt împreună zilnic de 13 ani și nu s-au înșelat niciodată. Și-au luat toate măsurile de precauție în acest sens, dar s-au mai gândit să bage divorț din interes. Acte de violență mai există, susține ea, și recunoaște că mai primește cate-o palmă… dar doar în timpul partidelor de amor. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)  Se mai ciondănesc din cauza banilor, iar ea susține că îi mai fură lui din portofel. Doamnelor si domnilor, urmează totul despre sex cu Dinu și Deea Maxer, exclusiv pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

Deea și Dinu Maxer ar putea stârni invidia oricărui cuplu dacă am da crezare valurilor de lapte și miere care curg neîncetat în mariajul lor. Au împlinit 10 ani de căsnicie, iar Dinu 20 de când se îndrăgostea lulea de cel mai voluptuos bust al acelor vremuri.  (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) Cel al Nicoletei Luciu. Opt ani au fost împreună și când se pregăteau să tipărească invitațiile la nuntă, și-au spus ADIO. Dinu susținea că i-a fost tată, iubit și amant Nicoletei. Luciu spunea, în schimb, că Dinu era un monument de gelozie, iar prin presă apăruseră și zvonuri că ar fi existat chiar și momente violente.

(CITEȘTE ȘI: ȘI-AU REÎNNOIT JURĂMINTELE ȘI APOI…)

”Nu a existat să mă bată! Mă altoiește, dar în alte moduri, măi. De aia suntem noi un zâmbet continuu, nu te-ai prins?”, spune Deea. ”La un moment dat, ne-am certat pe costumația lui fi-miu. Am ieșit undeva și mie nu mi-a plăcut cum l-a îmbrăcat Deea. Și de aici a ieșit scandal”, povestește Dinu pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV.

(VEZI AICI: DEEA ȘI DINU MAXER ȘI-AU CUMPĂRAT VERIGHETE NOI)

Evidența banilor? Răspunsul vine imediat: ”Dinu pare că ține evidența banilor. Am observat în timp că el ține la bani, e foarte chibzuit. Dar niciodată nu știe câți bani are în portofel. Oh, de multe ori i-am luat banii din portofel! Tocmai d-aia îmi este foarte ușor să mai sustrag de pe acolo niște sume. Pe care, evident, tot împreună le punem la loc”, spune Deea.

Nu s-a găsit ispita!

Au trecut fix 10 ani de când Dinu și Deea s-au căsătorit, pe malul mării. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Au avut parte de o nuntă furtunoasă, la propriu, dar și cu striptease din parte mirelui. Cei doi se mai gândesc, din când în când, și la divorț… măcar așa, pentru notorietate.

”Tot glumesc cu Dinu și îi zic, ce ar fi să băgăm noi divorț, să ne anunțăm înainte părinții să nu facă infarct acasă, divorțăm, poate o să am și eu emisiunea mea, tu la altă emisiune pe un alt post de TV, facem carieră, bani, apoi ne împăcăm”, este replica soției lui Dinu Maxer.

(CITEȘTE ȘI: DECIZIE INCREDIBILĂ ÎN FAMILIA DEEA – DINU MAXER, DUPĂ CE O SĂPTĂMÂNĂ ÎN CARE AU DORMIT SEPARAT)

Motive reale de divorț susțin că n-au avut, și nici ispite care să le devină amanți. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Cei doi își expun părerile: ”Mie nu mi-a ieșit niciodată în față un ispit, adică n-am văzut niciodată un bărbat mișto la care să mă uit ca și cum l-aș avea ca partener sau amant, niciodată!”

”Niciodată nu m-am gândit la o chestie sexuală, nicidecum. Iar legat de femei, am o poantă drăguță, având în vedere că între mine și Dinu sunt 16 ani diferență, amanta potrivită pentru bărbatul meu încă nu s-a născut. Eu le îmbin pe toate așa că nu cred că există vreo tentație pentru el, decât eu, evident”, mai spune Deea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...