Decizie incredibilă în familia Deea – Dinu Maxer, după ce o săptămână în care au dormit separat! Ce se întâmplă la aproape 10 ani de la nuntă: „Când vrea «iubire», va trebui să vină el la mine”

Publicat: 06/02/2018 | 12:23

Vestea că Deea şi Dinu Maxer s-au separat a fost pe buzele tuturor zilele trecute. Astăzi, în cadrul unei emisiuni s-a aflat deznodemântul situaţiei neprevăzute din mariajul celor doi artişti. Mai mult, ei au luat o decizie importantă la aproape zece ani de la nuntă.

 După multe zile în care au dormit în camere separate, Deea şi soţul ei au stabilit să meargă din nou într-un magazin de specialitate ca să cumpere o altă saltea, una pe gustul amândurora.

„Dormim separaţi de o săptămână, el doarme în dormitor, eu, în studio. De la somn e toată această problemă. Avem o saltea acasă de care Dinu e mulţumit, doarme ca un bebeluş, iar pe mine mă doare spatele. (…). Eu am văzut o saltea care mi-a plăcut, el, alta. Şi m-am gândit: el îşi cumpără ceea cei place, eu alta şi le lipim în acelaşi pat. (…).  Când vrea «iubire», va trebui să vină el la mine pe teritoriul meu, pe salteaua mea„, a spus Deea Maxer în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

După alte câteva minute în care au încercat mai multe saltele din magazinul de mobilă, cei doi soţi au ajuns la un numitor comun. Şi, din fericire, au găsit o saltea care le place amândurora.

„Şi mie mi-a plăcut tot asta. (…). Gata, ne-am ales salteau pentru un somn bun şi nopţi iubăreţe. (…). Dacă vreţi să fiţi fericit, faceţi-vă soţia fericită, ascultaţi-o. (…). Acum hai să mergem să o luăm şi pe a lui Andreas.”, a spus Dinu Maxer.

Deea şi Dinu Maxer au făcut nunta pe 31 august 2008. Ei s-au căsătorit după trei ani, iar ceremonia emoţionantă a avut loc în locul unde s-au iubit pentru prima data, plaja din staţiunea Jupiter. În ziua cea mare el a fost variantă modernă al lui Făt-Frumos pe cl alb, ea, o prinţesă în rochie cu crinolina. Ei au împreună un băiat, pe Andreas.

Citește și...