Și-au reînnoit jurămintele și apoi… Planul pe care Deea și Dinu Maxer l-au făcut

Publicat: 15/10/2018 | 18:42
Și-au reînnoit jurămintele și apoi… Planul pe care Deea și Dinu Maxer l-au făcut

Zece ani de căsnicie au împlinit Deea și Dinu Maxer, motiv pentru care și-au reînnoit jurămintele. Au organizat, la mijlocul săptămânii trecute, o petrecere fastuoasă, la un restaurant de lux. Și-au făcut și itinerariul.

“Am făcut nunta de zece ani pentru că Dinu şi-a pierdut verigheta anul trecut, când ne-am mutat. Am fost la mănăstirea Comana, alături de naşi, cu lumânări, în faţa preotului, pentru a ne jura din nou credință, iar la petrecere au fost în jur de 100 de persoane”, a spus Deea. (CITEȘTE ȘI: DEEA ȘI DINU MAXER, ÎN CULMEA FERICIRII. ARTISTA A ANUNȚAT PE FACEBOOK. “E FETIȚĂ!”)

Cei doi și-au făcut apoi planurile pentru o nouă lună de miere. „Promit să nu iau în calcul kilogramele în plus. Gașca de zuze! Weekend de toamnă în Delta Dunării”, a scris Deea Maxer pe Facebook, alături de câteva imagini din minivacanţa din Deltă.

„Plecăm în luna de miere în America, în martie. Plecăm în Delta Dunării, apoi în Dubai şi în martie în America”, făcea anunțul Deea Maxer, într-o emisiune tv.

Citește și...