Fiul unui actor român celebru divorțează după 14 ani de căsnicie! Declarații în exclusivitate: ”A început să aibă «figuri»…”

Publicat: 04/06/2019 | 12:50
Actorul și regizorul Ioachim Ciobanu (40 ani), fiul celebrului Ilarion Ciobanu, trece printr-o perioadă delicată în plan familial. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Apropiații săi au dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că vedeta ar avea probleme mari în căsnicia cu Nicoleta Ciobanu (39 ani), femeia cu care a avut o relație de 14 ani, în urma căreia a rezultat o fetiță. De altfel, se spune că cei doi ar fi decis să divorțeze, iar –  până atunci – s-au separat public. Lucru pe care Ioachim, apelat și Kim de către prieteni, l-a și statuat pe Facebook, menționând în dreptul relației sale: „Despărțit”. (VEZI AICI: FAIMOSUL GERARD DEPARDIEU, SCOS PE BRAȚE DINTR-UN RESTAURANT LIBANEZ LA BUCUREȘTI)
 „De câteva luni, Kim și Nicoleta s-au despărțit oficial, dar ei nu se mai înțelegeau de câțiva ani buni. De câte ori te duceai la ei în vizită, îi auzeai certându-se. Unul dintre motivele certurilor era că ea a început să aibă «figuri» de mare actriță și de atunci a început să neglijeze relația cu soțul ei. Petrecând, în schimb, cam mult timp cu prietenele și cu prietenii, în loc să aibă grijă de familie și de soț. Singurele momente când ei mai discută normal sunt atunci când vorbesc despre fetița lor”, a dezvăluit un prieten al cuplului, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. Fetiță care le-a călcat pe urme părinților, devenind și ea actriță. Micuța a jucat, de altfel, într-un celebru serial, difuzat recent la TV. (Cel mai bine platit job din București)
Kim Ciobanu i-a călcat pe urme celebrului său tată

Apartamentul cuplului ar fi stat mai mult gol

Potrivit apropiaților, se pare că certurile și reproșurile nu se mai opreau în casa celor doi, iar apartamentul lor ar fi ajuns să stea mai mult părăsit. Asta pentru că Nicoleta se ducea foarte des la părinții ei, în timp ce Ioachim Ciobanu își petrece, mai nou, timpul în vastul apartament din zona Română, unde, împreună cu un asociat, deține studiourile FatCat Films România. (NU RATA: IMAGINI EXCLUSIVE CU HORAȚIU MĂLĂELE & SOȚIA! SUNT CĂSĂTORIȚI DE 30 DE ANI, DAR…)
Ca și celebrul său tată, Kim este actor, dar s-a concentrat mai mult pe producție și regie. El a jucat în zeci de filme americane și românești, dar a produs și 12 filme de scurt-metraj. Mai nou, Kim pregătește câteva filme de lung-metraj.

Cei doi soți ar mai vorbi doar despre copil

Kim și Nicoleta Ciobanu, în vremurile în care relația lor mergea foarte bine
Singurul copil al marelui Ilarion Ciobanu, Ioachim a moștenit de la tatăl lui talentul actoricesc, frumusețea masculină, dar și superbii ochi albaștri cu care tatăl lui înnebunea mii de femei pe vremea când era distribuit în filmele lui Sergiu Nicolaescu sau Dan Pița. (CITEȘTE AICI: DURUL STEVEN SEAGAL I-A ”CAFTIT” RĂU PE FIGURANȚI: ”I-A BĂTUT PE BUNE! BIEȚII OAMENI SUNT PLINI DE VÂNĂTĂI”)
Moștenind toate aceste calități, dar și spiritul ludic de la mama sa, care a fost jurnalistă, Kim este, la rândul lui, un magnet pentru tinerele cu care intră în contact. El este îndrăgit de multe domnișoare, poate datorită ochilor săi albaștri, buzelor senzuale, dar și poate pentru că fetele și-ar dori o relație cu „fiul lui Ilarion Ciobanu. Și se pare că, în curând, Ioachim va putea face orice pas dorește, căci va fi „liber de contract”. Divorțul ar fi inevitabil, pentru că –  spun surse din anturajul celor doi – el și Nicoleta nu mai vorbesc decât în privința copilului. (VEZI ȘI: SECRETELE MARELUI ACTOR ILARION CIOBANU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...