”Prințul criptomonedelor” a rupt Bucureștiul în două. A apărut cu un Bugatti Chiron de 4.000.000 €!

Autor: I.D.
Publicat: 05/06/2019 | 04:19

„Binefăcătorul” Biancăi Drăgușanu a provocat vâlvă printre milionarii de la noi din țară, după ce a apărut, la „Ristorante Il Calcio” din Herăstrău, la volanul unui bolid estimat la 4.000.000 de euro. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Croatul Josip, supranumit ”Prințul criptomonedelor”, un rafinat consumator de șampanie scumpă Armand de Brignac, și-a cumpărat una dintre cele mai scumpe mașini din România… un Bugatti Chiron. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini demențiale cu  bijuteria pe patru roți a celebrului om de afaceri. (CITEȘTE ȘI: CHEF SUPER-ELEGANT LA BOTEZUL ”JUNIORULUI” LUI SALAM)

Prințul criptomonedelor” a provocat un ”tsunami” printre milionarii din București, după ce, weekendul trecut, și-a scos la plimbare supermașina de 1.500 de cai-putere pe care a achiziționat-o recent. (Cel mai bine platit job din București)  Croatul Josip, prietenul și colaboratorul lui Alex Bodi, a făcut senzație pe străzile din Capitală cu noul său bolid de lux, un Bugatti Chiron, care ar costa aproximativ 4.000.000 de euro. Mașina ajunge în 2,4 secunde de la 0 la 100 de kilometri/oră și poate atinge viteza amețitoare de 422 de kilometri/oră. (NU RATA, AICI: BIANCA ȘI IUBITUL, PRIN ORAȘ CU UN SUPER-FERRARI DE 400.000 €!)

”Prințul criptomonedelor”, la volanul bijuteriei sale pe patru roți

Apariție de senzație la volanul noului „OZN”

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe cel supranumit ”Prințul criptomonedelor”  în fața unui renumit local din Herăstrău, Il Calcio, acolo unde afaceristul și-a făcut o apariție de-a dreptul răvășitoare. Și asta pentru că Josip a venit la volanul noului său ”OZN”.  Toți cei care se aflau în zona localului s-au oprit pentru a admira și a fotografia noua bijuterie pe patru roți a croatului.  Putem spune că ”binefăcătorul” Biancăi a făcut ca timpul să stea în loc pentru câteva minute. (NU RATA, AICI: IUBITA LUI LIVIU DRAGNEA ESTE ÎNSĂRCINATĂ?! PRIMELE IMAGINI CARE AR ”TRĂDA-O” PE IRINA TĂNASE)

”Binefăcătorul” Biancăi a apărut cu un Bugatti Chiron de 4.000.000 €!

Cășuneanu Jr., primul Bugatti Veyron din România!

Fiul cel mai mare al omului de afaceri Costel Cășuneanu este cel care a adus, în urmă cu mai bine de un deceniu, primul Bugatti Veyron în România, aceasta fiind considerată cea mai scumpă mașină din lume, la momentul respectiv, cu un preț de listă de 1,6 milioane euro. (NU RATA, AICI: ROMÂNCA ADINA S-A ”LUAT” LA IBIZA CU FAIMOSUL DJ MARKUS SCHULZ! PRIMELE IMAGINI + DETALII EXCLUSIVE DE LA NUNTA DE UN SFERT DE MILION €)

Josip, prietenul și colaboratorul lui Alex Bodi!

Afacerea pe care Josip a creionat-o

Misteriosul Josip ar urma să dea lovitura în domeniul criptomonedelor, potrivit surselor noastre. Omul de afaceri ar lansa noua monedă în Croația, iar strategia secretă prevede ca ea să urce vertiginos în topul în care Bitcoin este pe primul loc. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTA ACTRIȚĂ DE TELENOVELE, SCANDAL CU IUBITUL ÎNTR-O PARCARE DIN BUCUREȘTI. IMAGINILE AU AJUNS LA NOI!)

Criptomoneda sau criptovaluta  reprezintă un tip de monedă digitală, virtuală, o monedă-surogat, nebancară, folosită ca mijloc de plată. Denumirea de criptomonedă indică faptul că acest mijloc de plată utilizează criptografia și este descentralizat pentru a controla tranzacțiile și preveni dubla cheltuială, o problemă curentă pentru valutele digitale.

Deseori se face greșeala ca moneda virtuală (criptomoneda) să fie considerată o monedă electronică. Conform legii, aceasta nu este o monedă electronică. Astfel, în România, art. 4 lit. f din Legea 127/2011 privind activitatea de emitere de monedă electronică, definește moneda electronică ca fiind „o valoare monetară stocată electronic, inclusiv magnetic, reprezentând o creanță asupra emitentului, emisă la primirea fondurilor în scopul efectuării de operațiuni de plată și care este acceptată de o persoană, alta decât emitentul de monedă electronică”.

Pe scurt, moneda electronică este varianta electronică a bancnotelor și monedelor, care se poate stoca pe un dispozitiv de plată electronic (e-money). Acesta este folosit, de regulă, pentru a face plăți electronice de mică valoare. (NU RATA, AICI: FIUL UNUI ACTOR ROMÂN CELEBRU DIVORȚEAZĂ DUPĂ 14 ANI DE CĂSNICIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...