Chef super-elegant la botezul ”juniorului” lui Salam! Filmări în premieră. Printre invitați: ”Regele vieții de noapte” din România, Joshua Castellano + Brigitte (proaspăt Pastramă)! Marele absent a fost…

Autor: I.D.
Publicat: 04/06/2019 | 12:47

Chef de cinci stele în lumea maneliștilor din România! Florin Salam și Roxana Dobre au închiriat un restaurant de fițe din București, unde au făcut petrecerea de botez a micuțului lor Simon Ștefan. (Avantajele oferite de un studio de videochat)  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la party-ul super-elegant organizat de cel supranumit ”Regele manelelor”. (CITEȘTE ȘI: IUBITA LUI LIVIU DRAGNEA ESTE ÎNSĂRCINATĂ?! PRIMELE IMAGINI CARE AR ”TRĂDA-O” PE IRINA TĂNASE)

Luni a fost petrecere de pomină în familia lui Florin Salam. ”Regele manelelor” și superba lui parteneră de viață, Roxana Dobre, au fost amfitrionii unei seri super-elegante, prin care au celebrat creștinarea băiețelului lor Simon Ștefan. (Cel mai bine platit job din București)

Local de lux, oaspeți de seamă

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini senzaționale de la mega-petrecerea organizată de Florin  Salam. După slujba de creștinare a micuțului Simon, unde Florin Salam și Roxana Dobre au reușit cu greu să își ascundă emoțiile, cei doi au dat startul chefului în unul dintre cele mai luxoase localuri din București.

Florin Salam și Roxana Dobre la botezul micuțului lor Simon

Roxana Dobre și Florin Salam au petrecut până-n zorii zilei alături de familie și prieteni. Printre invitații de seamă de la mega-petrecerea organizată de ”Regele manelelor” și frumoasa lui soție s-au numărat: Regele vieții de noapte” din România, Joshua Castellano, Brigitte (proaspăt Pastramă) și soțul ei, dar și maneliști renumiți care i-au încântat pe cei prezenți cu melodiile lor. (NU RATA, AICI: ROMÂNCA ADINA S-A ”LUAT” LA IBIZA CU FAIMOSUL DJ MARKUS SCHULZ! PRIMELE IMAGINI + DETALII EXCLUSIVE DE LA NUNTA DE UN SFERT DE MILION €)

Florin Salam a ”aruncat” cu mii de euro în lăutari

Din câte se pare, marele absent de la petrecerea de cinci stele organizată de Florin Salam a fost nimeni altul decât Adrian Minune. Pritenul și nașul lui Salam nu și-a făcut apariția la botezul micuțului Simon. Fericit din cale afară, Florin Salam, care nu a stat un minut locului, nu a contenit cu dedicațiile pentru frumoasa lui parteneră de viață și i-a plătit regește pe lăutarii, care au făcut ca atmosfera să devină electrizantă. ”Regele manelelor” a ”aruncat” cu mii de euro în cei care au întreținut atmosfera.(NU RATA, AICI: CUNOSCUTA ACTRIȚĂ DE TELENOVELE, SCANDAL CU IUBITUL ÎNTR-O PARCARE DIN BUCUREȘTI. IMAGINILE AU AJUNS LA NOI!)

Tortul Roxanei Dobre a fost impresionant

Dublă sărbătoare!

Din câte se pare, Florin Salam a ținut neapărat să își sărbătorească și senzuala parteneră de viață. Roxana Dobre, care a făcut senzație într-o rochie albă cu un decolteu generos ce îi scotea în evidență fizicul bine definit, a primit în dar de la soțul ei un tort imens, decorat cu zeci de artificii. Prăjitura spectaculoasă – care a devenit imediat centrul atenției – nu a fost singurul cadou din partea ”Regelui manelelor”. Salam i-a dăruit brunetei și un bolid de lux, în valoare de sute de mii de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...