Românca Adina s-a ”luat” la Ibiza cu faimosul DJ Markus Schulz! Primele imagini + detalii exclusive de la nunta de un sfert de milion €

Autor: I.D.
Publicat: 03/06/2019 | 23:31

Nuntă mare în showbiz-ul internațional! Sâmbătă, celebrul DJ Markus Schulz și simpatica româncă Adina Butar și-au unit destinele într-un cadru de poveste.(Avantajele oferite de un studio de videochat)  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini fabuloase de la mega-evenimentul care a avut loc în Ibiza, stropit din belșug cu șampanie fină Armand de Brignac. (CITEȘTE ȘI: A PLOUAT CU BANI LA NUNTA DINTRE FIUL PRIMARULUI & MOȘTENITOAREA UNEI SUPER-AVERI)

După șapte ani de relație, Adina Butar (31 de ani) și Markus Schulz (43 de ani), au decis să facă cel mai important pas. (Cel mai bine platit job din București) Weekendul trecut, renumitul DJ și artista din Deva și-au unit destinele într-un cadru de poveste, în Ibiza. (NU RATA, AICI: BIANCA ȘI IUBITUL, PRIN ORAȘ CU UN SUPER-FERRARI DE 400.000 €!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații și imagini uluitoare de la nunta de cinci stele, care a strâns la un loc nume grele din industria muzicală și nu numai. Printre invitații de seamă ai celor doi s-au numărat și Tinu Vidaicu și iubita lui, Roxana Ionescu.

Markus și Adina au dorit ca nunta lor să fie într-un loc de vis. Așa că, pentru mega-evenimentul din Ibiza, cei doi au închiriat, pentru câteva zile, un întreg resort de lux, acolo unde invitații lor au avut un tratament special. Potrivit surselor noastre, pentru acest eveniment, cei doi ar fi scos din buzunar aproximativ un sfert de milion de euro.

Markus și Adina au dorit ca nunta lor să aibă loc într-un cadru de poveste

Preparate tradiționale în Ibiza!

După cununia civilă, care a fost organizată în aer liber, românca și celebrul DJ au dat startul petrecerii. Cei prezenți s-au delectat cu preparate culinare românești și internaționale, iar băuturile au fost dintre cele mai fine. Cu toate că evenimentul a fost organizat departe de locurile natale ale Adinei, de la nuntă n-au lipsit momentele tradiționale. Pe lângă dansurile populare, tânăra a ținut să respecte și alte tradiții de pe la noi. Așa că, la un moment dat, vestitul DJ a trebuit să scoată jarteaua soției sale într-un mod inedit, cu dinții. Totul s-a petrecut în urlalele și aplauzele audienței. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE CELEBRUL ION BOSCHET A FOST ”MĂCELĂRIT” ÎN FAȚA CASEI)

La nunta din Ibiza n-au lipsit nici tradiționalele sărmăluțe

Mai mult decât atât, după momentul tortului, când Markus și Adina au folosit o sabie de samurai, celebrul DJ nu a putut să stea deoparte de pupitru și, fără prea mari menajamente, a trecut la treabă. Markus și-a încântat invitații cu un mix care se pare că a fost conceput special pentru acest eveniment. (NU RATA, AICI: IMAGINI SFÂȘIETOARE LA PARASTASUL LUI RĂZVAN CIOBANU)

Markus a mixat la propria nuntă

 Planul a fost făcut din vreme

Ne-am cunoscut în studio, prin muzică. A fost dragoste la prima vedere. Acum locuim în Miami, avem acolo un apartament. Este un avantaj că suntem mult timp împreună, călătorim, suntem în turnee. Nu sunt deloc geloasă, deși el are multe fane. Deloc! La fel e și el. Niciunul dintre noi nu este posesiv în relație. Copil? Mai întâi să facem nunta! Pe 1 iunie 2019! Vă așteptăm pe toți acolo! Nu mi-am ales încă rochia. Nunta va fi la Ibiza, la un resort foarte drăguț. Vor fi foarte mulți DJ invitați, foarte mulți artiști… Probabil va fi și o horă, vom păstra și câteva lucruri tradiționale românești. Deocamdată, am investit mai multe zeci de mii în nuntă. Depinde câte persoane vor veni. Ne așteptăm la 200 de persoane, dar probabil vor fi mai mulți. Ferry Corsten este nașul nostru, unul dintre dintre cei mai buni prieteni de-ai noștri”, a dezvăluit, în urmă cu mai multe luni, Adina Butar.

Adina Butar şi Markus Schulz formează un cuplu nu doar pe plan personal, ci şi profesional

Cine este Adina Butar

Adina Butar are 31 de ani și este originară din Deva, județul Hunedoara. Tânăra s-a lansat în România sub numele de scenă Aimi, iar Markus Schulz a remarcat-o după ce a ascultat întâmplător una dintre piesele ei. Cei doi au început să colaboreze pe plan profesional, iar de acolo și până la povestea de dragoste pe care o trăiesc astăzi nu a mai fost decât un pas. (NU RATA, AICI: NOUA ”SENZAȚIE” A SHOWBIZ-ULUI A FOST ABANDONATĂ DE TATĂL EI…)

Cei doi au o casă de producţie, unde românca a preluat atribuţiile de management, dar şi de producţie video pentru artiştii Coldharbour Records. În 2010, DJ Magazine îl plasa pe Markus Schulz pe locul 8 în Top 100 DJ ai lumii. Apoi, în 2012, a fost încoronat cel mai bun DJ al Americii de către DJ Times. (NU RATA, AICI: FOSTA ASISTENTĂ TV E… SUPER-EROTICĂ! S-A POZAT EXPLICIT PE O PLAJĂ, IAR IMAGINILE AU AJUNS LA NOI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...