A plouat cu bani la nunta dintre fiul primarului & moștenitoarea unei super-averi! Socrul mare multimilionar: “Nici n-am avut timp să numărăm darul! Dar au fost oameni de calibru…”

Autor: I.D.
Publicat: 02/06/2019 | 21:59

Acum își trăiesc iubirea cu verighetele pe deget, după o nuntă ca-n povești, la Snagov, într-o noapte splendidă de 1 iunie. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Roxana și Alexandros și-au unit destinele și-n fața Domnului, iar acum pleacă în vâltoarea vieții. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice de la marele eveniment care a unit două familii celebre.

A fost spectaculoasă petrecerea de la Snagov, unde cei peste 350 de invitați la nunta anului s-au simțit perfect, curgâng valuri de șampanie Armand de Brignac de cea mai bună calitate. (Cel mai bine platit job din București) Oaspeți de seamă, între care părinții Simonei Halep, au fost aleși să fie martori la marele eveniment din lumea bună: Alexandros, fiul ex-primarului Emanoil Savin, din Bușteni, și Roxana, fiica Doinei Cepalis, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din țară, și-au jurat credință veșnică în fața Domnului, apoi au descins la Snagov, pentru mega-petrecere. (VEZI AICI: SUPER-IMAGINI DE LA EVENIMENTUL MOMENTULUI. NUNTĂ REGALĂ ÎNTRE JOHNICĂ ȘI “PRINȚESICA” DE LA PAȘCANI)

Roxana și Alexandros taie tortul

„Cu siguranță, darul va fi pe măsură

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini și declarații în exclusivitate de la evenimentul la care au participat unii dintre cei mai ”grei” oameni din țară. Cât despre dar, Emanoil Savin, socrul mare, ”rupe” misterul: ”Acum să vedem cum a fost, că nici nu am avut timp să numărăm darul… Dar, îți dai seama că, fiind atâția oameni de calibru, personalități, oameni mai înstăriți, cu siguranță darul va fi pe măsură!” (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CÂȚI BANI PLĂTEȘTE GIGI BECALI PENTRU NUNTA FIICEI LUI)

A fost o atmosferă de vis, care a culminat cu dansul miresei, când toată lumea și-a ținut respirația. Alexandros a luat-o de mână pe aleasa lui și, pe ritmurile melodiei ”Halo” a lui Beyonce, au pășit până în centrul ringului. Iar acolo, cei doi au încântat prin mișcările de dans. Au fost aplaudați la final de nuntașii strânși în jurul lor, iar mirele și-a sărutat mireasa. Mireasă care nu a fost furată, așa cum se întâmplă de regulă. ”Nu s-a furat pentru că nu au avut unde să se ducă!”, a glumit socrul mare.

Luna de miere, la Monaco

Roxana și Alexandros vor pleca în luna de miere, la Monaco, abia peste o săptămână! Asta pentru că pe 7 iunie este ziua mamei mirelui, iar cei doi vor să fie alături de ea la aniversarea care se va lăsa, cu sigurantă, cu o mare petrecere. Proaspăt însurățeii vor decola înspre Monaco a doua zi, unde vor petrece una dintre cele mai frumoase vacanțe din viața lor și pe care, cu siguranță, nu o vor uita! (CITEȘTE ȘI: ”PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” & PATRONEASA S-AU DESPĂRȚIT LA NICI DOUĂ SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE AU ANUNȚAT NUNTA!)

Stania Halep a primit un superb buchet de trandafiri albi de ziua ei

Și, dacă tot e vorba de zile de naștere, Stania Halep, nimeni alta decât mama Simonei Halep, a împlinit pe 1 iunie, când Roxana și Alexandros s-au cununat, frumoasa vârstă de 55 de ani, pe care a sărbătorit-o la Snagov, alături de miri și de invitații la eveniment. A primit un superb buchet de 55 de trandafiri albi!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...