Super-imagini de la evenimentul momentului. Nuntă regală între Johnică și “prințesica” de la Pașcani

Autor: I.D.
Publicat: 01/06/2019 | 18:17

Mega-eveniment pentru două dintre cele mai cunoscute familii din România: Alexandros, fiul ex-primarului din Bușteni, și Roxana, fiica Doinei Cepalis, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din țară, au ajuns în fața altarului. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini în exclusivitate de la nunta regală cu 350 de invitați.

Lucian Bute, părinții Simonei Halep, Elena Gheorghe și multe alte nume celebre fie din sport, showbiz sau din politică au fost sâmbăta aceasta martori la mega-evenimentul ce a unit două dintre cele mai bogate familii din România. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Alexandros ”Johnică” Savin, fiul ex-primarului din Bușteni, și Roxana Cepalis, ”prințesica” de la Pașcani, fiica celebrei Doina Cepalis, s-au căsătorit, într-o atmosferă de mare fast, așa cum le este, de altfel, rangul. (CITEȘTE ȘI: ”JOHNICĂ” (FIUL PRIMARULUI NABAB) S-A HOTĂRÂT: SE CĂSĂTOREȘTE CU ”PRINȚESICA” DIN PAȘCANI (MOȘTENITOAREA UNEI SUPER-AVERI)!)

Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin, la ora 17, acolo unde o parte dintre cei 350 de invitați, unul și unul, au vrut să le fie alături tinerilor însurăței. Apoi, petrecerea! (Cel mai bine platit job din București) Alaiul s-a mutat la Snagov, astfel că după ora 19:30, când s-au deschis ”porțile” clubului, oameni de vază și-au făcut apariția pentru a se distra alături de îndrăgiții miri și de familiile acestora.

Primarul Savin: ”O fată excepțională!”

Emanoil Savin, cu patru mandate la activ, și-a descris numai în termeni laudativi nora. ”Este o fată excepțională, este dintr-o familie foarte, foarte bună. O cheamă Cepalis, pe băiatul meu îl cheamă Alexandros, deci au o legătură. Ea are sânge de grecoaică, pentru că tatăl cuscrului meu este grec. Deci, Edi e jumătate grec, așa că Raluca este și ea 25 la sută grecoaică. (VEZI AICI: NUNTĂ MARE ÎN SHOWBIZ! A FOST CERUTĂ DE SOȚIE CHIAR DE ZIUA EI)

Așa s-a nimerit. Uite, pe Alexandros ar fi trebuit să-l boteze o personalitate din Hamburg, un grec, a zis el, atunci, în urmă cu mulți ani, că vine de la Alexandru cel Mare, dar n-a mai apărut, așa că l-au botezat alții, prieteni, nașii lui de acum”, a dezvăluit Emanoil Savin, pentru CANCAN.RO.

Rochia de mireasă a Ralucăi a fost comandată din Beirut

Rochia de mireasă, adusă de la Beirut

Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că rochia de mireasă a Ralucăi e unicat: ”Este, poate, cea mai spectaculoasă de la nunțile celebre din ultimii, să zic așa, de 10 de ani încoace! A fost făcută la o firmă cunoscută din Beirut”. De minunăția de rochie s-ar fi ocupat cele două soacre, care ar fi mers, alături de mireasă, în capitala Libanului, unde a fost făcută. Dar și prețul ar fi pe măsură, undeva la 20.000 de dolari.

Nașii, tineri înnebuniți după sport

”O pereche de tineri”, spune socrul mare. Da, ei sunt nașii celor doi însurăței! ”Nașa este fata doamnei Luca și nașul e Marius Nistorescu. Sunt doi tineri captivați de sport”, completează Emanoil Savin. (CITEȘTE ȘI: ”PRINȚIȘORUL TAXIURILOR” & PATRONEASA S-AU DESPĂRȚIT LA NICI DOUĂ SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE AU ANUNȚAT NUNTA!)

Buchet superb de trandafiri pentru mama Simonei Halep

Oameni din showbiz, din sport, din politică, din mediul de afaceri. 350 la număr, invitați pentru a petrece alături de tinerii miri și nu numai. Între aceștia, Lucian Bute, alăturiu de soția lui, Ion Sandu, Radu Timiș, Costel Bucur, colegi de la Parlament ai lui Emanoil Savin, doctorul Lascăr…

Elena Gheorghe, Albeșteanu cu Miruna Ionescu la pian (care vor deschide balul), Damian Drăghici, artiști care nu mai au nevoie de prezentare. Amic al primarului Savin, Sergiu Sechelariu a spus și el prezent la nuntă. Mai mult, și-a făcut apariția și Doruleț Sechelariu, fiul fostului primar de Bacău, Doru Sechelariu, decedat în urmă cu șase ani. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CÂȚI BANI PLĂTEȘTE GIGI BECALI PENTRU NUNTA FIICEI LUI)

În niciun caz în ultimul rând, părinții Simonei Halep, Stere și Stania Halep. Mai mult, chiar pe 1 iunie este ziua mamei celei care încearcă în aceste zile să câștige, pentru a doua oară, Roland Garros. Iar mirii și părinții lor i-au pregătit un imens buchet cu trandafiri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...