”Prințișorul taxiurilor” & patroneasa s-au despărțit la nici două săptămâni după ce au anunțat nunta!

Publicat: 28/05/2019 | 22:49

La nici două săptămâni după ce au anunțat nunta, ”Prințișorul taxiurilor” și patroneasa unui renumit lanț de saloane de înfrumusețare și-au spus ”adio”. (Cel mai bine platit job din București) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile celui mai surprinzător ”divorț” din showbiz-ul românesc. (CITEȘTE ȘI: CE DESCOPERISE CONTABILA ȘEFĂ A BLUE AIR ÎNAINTE SĂ MOARĂ SUBIT LA 37 DE ANI)

După ce a pus capăt relației cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, anul trecut, Ștefan Manolache, cunoscut drept ”Prințișorul taxiurilor”, datorită afacerii prospere pe care tatăl său o deține în Iași, și-a găsit fericirea alături de Alexandra Dumitru, sexy-patroana unui renumit lanț de saloane de înfrumusețare de la noi din țară. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Legătura dintre ”Prințișorul taxiurilor” și patroneasă a avansat extrem de rapid, iar, după doar câteva luni de relație, Ștefan Manolache și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe partenera sa, informație publicată, în exclusivitate, AICI.

În mod surprinzător, atunci când toată lumea aștepta să afle data la care va avea loc marele eveniment, cuplul Ștefan Manolache – Alexandra Dumitru s-a destrămat. La mai puțin de două săptămâni după ce au anunțat nunta, ”Prințișorul taxiurilor” și sexy-patroneasa au decis să pună capăt relației. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTA ASISTENTĂ TV A LUAT O DECIZIE RADICALĂ! SE RETRAGE DIN TELEVIZIUNE + PĂRĂSEȘTE ROMÂNIA DEFINITIV)

Gelozia, bat-o vina!

Potrivit unor surse D.A.S, Ștefan Manolache nu ar fi putut să treacă peste o mică escapadă a logodnicei sale. Din câte se pare, sâmbătă seară, Alexandra a luat cina alături de un alt bărbat și de câteva prietene. Gest pe care Ștefan Manolache nu l-ar fi putut înțelege. Imediat ce ar fi aflat de ieșirea iubitei sale, ”Prințișorul taxiurilor” ar fi pus piciorul în prag și, fără să stea prea mult pe gânduri, a ”rupt-o” cu senzuala brunetă.

Mai mult decât atât, la scurt timp după ”divorț”, cei doi au decis să își scoată de pe paginile de socializare toate pozele în care apăreau împreună. (NU RATA, AICI: IUBITA FOTOMODEL A CERUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA MUSCULOSULUI DE LA ”BURLĂCIȚA”! ”A FOST O CEARTĂ LEGATĂ DE…”)

La nici două săptămâni după ce au anunțat nunta, Ștefan și Alexandra s-au despărțit

Ștefan Manolache, palmares de donjuan

”Prințișorul taxiurilor” este cunoscut ca un adevărat donjuan. Tânărul se poate mândri cu un palmares notabil al frumuseților din showbiz-ul autohton. După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan Manolache a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D. Ba mai mult, a fost într-o vacanță de lux cu… nepoata fostului premier Petre Roman. (CITEȘTE ȘI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU LIVIU DRAGNEA ÎN AREST: ”A FOST BĂGAT LA…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...