Cunoscuta asistentă TV a luat o decizie radicală! Se retrage din televiziune + părăsește România definitiv

Autor: I.D.
Publicat: 25/05/2019 | 22:43

La aproximativ opt luni după ce a renunțat să mai apară pe micul ecran, una dintre cele mai „hot” asistente TV a luat o decizie uluitoare. (Cel mai bine platit job din București) Sexoasa Raluca Dumitru vrea să se mute în America. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile de ultim moment ale brunetei. (CITEȘTE ȘI: SEXY-URLAȚI, DANSURI LASCIVE CU ”TĂURAȘUL” JUDECAT PENTRU OMOR DIN CULPĂ ÎN TIMP CE IUBITUL MILIONAR E ARESTAT ȘI AȘTEAPTĂ SĂ FIE EXTRĂDAT ÎN BELGIA!)

Raluca Dumitru este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbizul dâmbovițean. Sexoasa brunetă care, până în urmă cu câteva luni, făcea furori pe micul ecran din postura de asistentă, a luat o decizie neașteptată. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Raluca vrea să părăsească definitiv plaiurile mioritice. (NU RATA, AICI: BIANCA & ALEX BODI S-AU ÎNTÂLNIT PENTRU PRIMA OARĂ ÎN PUBLIC CU VICTOR SLAV)

După ce, în urmă cu câteva zile, și-a văzut visul cu ochii, obținând viza de America, fosta asistentă TV vrea să înceapă o viață nouă peste Ocean. (CITEȘTE ȘI: ANNA A APĂRUT CU LENJERIA INTIMĂ LA VEDERE, IAR PREZENTATORUL DE LA KANAL D S-A ”PIERDUT” COMPLET…)

”Am obținut viza pe 10 ani. La sfârșitul verii vreau să plec peste Ocean. Pentru prima dată mi-am propus să merg în Miami și New York. Cine știe, dacă o să mă acomodez, poate o să rămân definitiv. Nu exclud varianta de a începe o nouă viață în America. Mi-am dorit de mult să fac acest pas”, a mărturisit Raluca Dumitru, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Raluca Dumitru vrea să se mute în America

A renunțat la TV după cinci ani!

„Pentru mine, toamna vine cu schimbări! Închei un capitol minunat din viață și las locul altor file de poveste să fie scrise…. După cinci ani petrecuti în sânul familiei Antena Stars la Star Matinal, a venit momentul schimbării. Vă multumesc tuturor celor care ați fost alături de mine în toți acești ani, care m-ați susținut și îndemnat în fiecare zi să fiu mai bună, dar și celor care v-ați trezit în fiecare dimineața să beți cafeaua cu noi! Sunt pregătită să fac față provocărilor, aștept cu drag să vă anunț ce va urma, la momentul prielnic. Până atunci vreau să le urez succes pe mai departe colegilor de la Star Matinal și să aibă dimineți pline, așa cum au fost și ale mele în acești cinci ani!”, a fost mesajul Ralucăi Dumitru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...