Bianca & Alex Bodi s-au întâlnit pentru prima oară în public cu Victor Slav! Am filmat reacțiile lor…

Publicat: 23/05/2019 | 22:45

După ce s-au împăcat a treia oară, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o apariție de senzație la cel mai recent eveniment monden organizat în Capitală, ”Viva Party!”. (Cel mai bine platit job din București) Cu toate că a venit de mână cu iubitul, blondina nu l-a ocolit pe fostul ei soț, Victor Slav. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de la „istorica” întâlnire în trei. (CITEȘTE ȘI: ”MINIONUL” PERVERS I-A RIDICAT FUSTIȚA ÎN PARC ASISTENTEI DE LA NEATZA)

Miercuri seară, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost venit împreună la unul dintre cele mai aşteptate evenimente mondene ale anului, ”Viva Party!”, fiind prima apariție publică a cuplului, după a treia împăcare. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Chiar dacă au declarat că acum se iubesc mai mult ca niciodată, blondina nu l-a ignorat nici pe fostul ei soț, care s-a numărat printre invitații de seamă. (NU RATA, AICI: ”FATA DE LA METEO” L-A SCOS LA UN TURCESC INTIM PE ”DOMNUL RIMĂ”)

La un moment dat, cuplul Bianca Drăgușanu – Alex Bodi a petrecut la doar doi pași distanță de Victor Slav. Cu toate că se afla în compania iubitului, celebra blondină nu l-a slăbit din priviri pe fostul soț, care se întreținea la câțiva metri distanță cu sexoasa asistentă Ramona Olaru și cu colegii lui de platou, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță. Nu de puține ori, Bianca și-a ațintit privirea către Victor și a analizat cu atenție fiecare gest pe care-l făcea acesta.

Bianca & Alex Bodi, întâlnire „istorică” cu Victor Slav

După câteva minute, când musculosul iubit al Biancăi a părut că sesizează faptul că prezentatorul de la Kanal D se află la doar câțiva metri de ei, a luat-o pe blondină de mână și au plecat din acel loc. (NU RATA, AICI: MARGHERITA A IEȘIT DIN CASĂ FĂRĂ SUTIEN, IAR NOI AVEM IMAGINILE NECENZURATE!)

Cum se înțelege Alex Bodi cu Victor Slav

Într-un scurt interviu acordat, în exclusivitate, reporterilor site-ului nr.1 din România, Alex Bodi a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Musculosul ne-a dezvăluit că între ei este o relație normală, contrar tuturor speculațiilor. Și chiar s-au întreținut amical atunci când au avut ocazia.

”În seara asta încă nu ne-am întâlnit!  Da, am vorbit cu Victor. De ce să nu vorbesc cu el? Doamne ferește! Consider că pot avea cu el o relație normală și bănuiesc că el consideră același lucru. Nu cred că e nimic ieșit din comun”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Alex Bodi, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu, apariție mega-sexy la petrecerea VIVA 2019

Mândră de trupul ei de zeiță, Bianca Drăgușanu și-a pregătit o rochie cu o croială sexy, care să îi scoată în evidență formele. Ținuta divei a fost mulată și transparentă în unele zone. Ea a venit la braț cu partenerul său de viață, Alex Bodi, cu care s-a împăcat de curând. Cei doi îndrăgostiți au sosit cu o maşină de jumătate de milion de euro. Au ajuns la petrecerea „Viva!” după ora 21:00. Fosta prezentatoare și iubitul ei s-au asortat, excentricul afacerist optând pentru un costum negru, cămașă neagră și pantofi negri. Bianca Drăgușanu și-a accesorizat rochia cu o pereche de cercei mari, cu pietre prețioase. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA PREZENTATOARE TV A RENUNȚAT LA DOLIU LA APROAPE UN AN DE LA MOARTEA SOȚULUI!)

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la petrecerea VIVA 2019

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar cei doi au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezintă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea. (NU RATA, AICI: CUM S-A TRANSFORMAT CELEBRA NIKITA + ÎȘI CREȘTE SINGURĂ FETIȚELE: ”TAȚII LOR AU DISPĂRUT, DAR DUMNEZEU…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...