Cunoscuta prezentatoare TV a renunțat la doliu la aproape un an de la moartea soțului!

Publicat: 22/05/2019 | 22:55

Fostul partener de viață al Ralucăi Moianu, Marius Ancuța, s-a stins la vârsta de 50 de ani, răpus de o boală crâncenă. La momentul respectiv, vestea a căzut ca un fulger peste întreg showbiz-ul românesc. (Cel mai bine platit job din București) Cu toate că a trecut aproape un an de la dispariția renumitului comentator, fosta prezentatoare a emisiunii ”Iartă-mă” pare că nu și-a revenit complet după pierderea suferită. Și, cu toate că a renunțat la doliu, aceasta poartă o vestimentație sobră. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu Raluca Moianu. (CITEȘTE ȘI: CÂȘTIGĂTOAREA UNUI MEGA-SHOW DE LA ANTENĂ ȘI-A CÂȘTIGAT PREMIUL DE 50.000 € ÎN INSTANȚĂ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fosta vedetă de la TVR, Raluca Moianu, în zona de nord a Capitalei. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Cu toate că a trecut aproape un an de când fostul ei partener de viață a fost răpus de o boală necruțătoare, ex-prezentatoarea emisiunii ”Iartă-mă” nu a renunțat la hainele sobre. Chiar dacă nu mai poartă doliu, pe chipul acesteia se poate observa, cu ușurință, faptul că pierderea a afectat-o extrem de mult.(NU RATA, AICI: CE ASCUNDE NOUL IUBIT AL CUNOSCUTEI PREZENTATOARE DE LA ANTENĂ)

Grăbită, la cumpărături

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu imprimeuri colorate și cu ochii acoperiți de ochelari de soare, fosta vedetă de la TVR a coborât din mașina decapotabilă pe care o conduce și s-a îndreptat grăbită spre un magazin din apropiere. După ce a făcut câteva mici cumpărături, Raluca Moianu le-a pus pe bancheta din spate și s-a îndreptat spre un supermarket, de unde a mai achiziționat câteva lucruri. Imediat după ce și-a achitat cumpărăturile, fosta prezentatoare TV a ieșit din magazin și, în același ritm grăbit, s-a urcat în autovehicul și a demarat în trombă. (NU RATA, AICI: CELE MAI NOI IMAGINI CU GRAVIDUȚA ANCA SEREA)

Raluca Moianu a renunțat să mai poarte haine de doliu

Raluca Moianu și Marius Ancuța au fost căsătoriți 15 ani

Marius Ancuţa a fost căsătorit timp de 15 ani cu fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă”, iar în 2013 au divorţat amiabil, din cauza unor probleme în cuplu. În septembrie 2016, însă… Marius Ancuța și Raluca Moianu au hotărât să mai dea o șansă relației lor și s-au împăcat. Foarte puțini oameni știau despre boala necruțătoare cu care fusese diagnosticat fostul soț al Ralucăi Moianu. Potrivit unui apropiat, vedeta a păstrat doar pentru ea clipele cumplite pe care le-a trăit, alături de Marius, după ce au aflat, de la medici, de cancerul pulmonar. (NU RATA, AICI: NEPOTUL UNUIA DINTRE CEI MAI BOGAȚI PĂMÂNTENI, PARTY ÎN NUBA CU UN MILIONAR ROMÂN + ȘAMPANIE & BODYGUARZI)

Marius Ancuța a cucerit milioane de români

Fostul soț al Ralucăi Moianu a cucerit milioane de români prin comentariile sale de la Eurosport. Atunci când nu era la TV, Marius Ancuța se afla fie în cabinetul său stomatologic, pentru că era și medic, fie la clubul de biliard și snooker pe care l-a deschis în București. Potrivit unui apropiat al lui Marius Ancuța, acesta s-ar fi aflat la Cluj în momentul în care a fost răpus de boala cu care se lupta de câteva luni bune. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE „MINUNEA” PE CARE A ADOPTAT-O RENATE WEBER!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...