Nepotul unuia dintre cei mai bogați pământeni, party în NUBA cu un milionar român + șampanie & bodyguarzi

Publicat: 21/05/2019 | 22:39

Nepotul mega-miliardarului Carlos Slim, unul dintre cei mai bogați pământeni, s-a întors în România. (Cel mai bine platit job din București) Mexicanul Hector Bitar, celebrul arhitect care are o fetiță cu Irina Cristescu, a petrecut  în NUBA, într-un mare stil, alături de unul dintre cei mai renumiți afaceriști de la noi din țară. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: CONCURENTĂ DE LA UN SUPER-SHOW PRO TV, ȘANTAJATĂ DE AMANT CU FILMULEȚE DE LA O ORGIE!) 

La aproximativ doi ani după procesul pe care l-a avut cu mama fetiței lui, Irina Cristescu, moștenitoarea lanțului ”Opticris”, nepotul unuia dintre cei mai bogați pământeni s-a întors pe plaiurile mioritice. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Din câte se pare, relația cu ”Prințesa ochelarilor” a intrat pe un făgaș normal, iar, după ce și-a vizitat fiica, nepotul lui Carlos Slim a pus la cale o super-petrecere în NUBA, unul dintre cele mai renumite cluburi din Capitală. (NU RATA, AICI: ADEVĂRUL DESPRE MOARTEA CELUI MAI EXCENTRIC TÂNĂR MILIONAR ROMÂN)

Valuri de șampanie la NUBA

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe mexicanul Hector Bitar în cel mai exclusivist club din București, NUBA. Unde arhitectul a organizat o mega-petrecere împreună cu unul dintre cei mai renumiți afaceriști din România.

Petrecerea lui Hector Bitar și a celebrului afacerist care conduce o renumită firmă de taxiuri din Capitală a fost ”stropită” din belșug cu cele mai rafinate băuturi. La masa nepotului lui Carlos Slim și a vestitului om de afaceri s-au revărsat valuri de șampanie scumpă. Iar, așa cum le stă bine unor oameni de calibrul lor, bodyguarzii au vegheat ca nimeni să nu le perturbe distracția. Nici atunci când nepotul mega-miliardarului Carlos Slim a mers la toaletă nu a scăpat de gărzile de corp. (VEZI ȘI: AM FILMAT-O PE GINA PISTOL LA PUȚIN TIMP DUPĂ CE A PĂRĂSIT SPITALUL)

Hector Bitar, mega-party la Nuba cu un celebru afacerist român

A fost căsătorit cu Irina Cristescu , dar a divorțat în 2016

Hector şi Irina s-au cunoscut la începutul anului 2011, în New York. Ea, româncă, el, mexican. Ea, 20 de ani. El, un faimos arhitect şi cel mai râvnit playboy din Ciudad de Mexico, cu douăzeci de ani mai în vârstă decât ea.  Când s-au întâlnit, ea studia, la New York, artele plastice, iar el venise, probabil, cu afaceri. O privire a fost suficientă pentru a declanşa un cutremur emoţional.

S-au îndrăgostit nebuneşte, iar relaţia lor a ţinut, de la bun început, prima pagină a ziarelor din Mexic. Câteva luni mai târziu, Hector venea în România pentru ca el şi Irina să îşi jure unul altuia iubire veşnică la Castelul Bran. În luna august a aceluiaşi an s-au căsătorit în Mexic. La petrecerea de nuntă, concentraţia de milionari pe metru pătrat a fost una ridicată, Bitar de la Pena, el însuşi un tip bogat, fiind nepotul lui Carlos Slim, care, la un moment dat, a fost cel mai bogat om din lume, în 2016 ocupând poziţia a doua, după Bill Gates, cu o avere estimată la 77,1 miliarde de dolari.

În ianuarie 2014, Irina a născut o fetiţă, care a primit numele Alessia Miroslava. La câteva luni după ce a născut-o pe Alessia, s-a întâmplat ceva ce a făcut-o pe româncă să îşi dorească să evadeze din ceea ce până atunci fusese ’’Paradisul’’.

Divorţul a fost demarat, în mare taină, la Bucureşti. La începutul anului 2016, Irina Cristescu a primit custodia fetiţei. Instanţa judecătorească a formulat o decizie definitivă în procesul dintre cei doi. (NU RATA, AICI: FOSTA LOGODNICĂ L-A ÎNLOCUIT PE PASTRAMĂ CU UN ”BĂIAT RĂU”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...