Fosta logodnică l-a înlocuit pe Pastramă cu un ”băiat rău”!

Publicat: 20/05/2019 | 22:47

La aproximativ două luni după ce a rupt logodna cu Florin Pastramă, fostul ”iepuraș” Playboy s-a combinat cu un renumit băiat de oraș. (Cel mai bine platit job din București) Raluca Podea a dat ”marea lovitură” în plan sentimental. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații de ultimă oră despre noua idilă din showbiz-ul românesc. (CITEȘTE ȘI: ÎN SFÂRȘIT, S-AU ÎMPĂCAT! AVEM IMAGINILE CU BIANCA DRĂGUȘANU ȘI FOSTUL, SĂRUTÂNDU-SE)

Raluca Podea, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc, a trecut cu bine peste ”divorțul” de Florin Pastramă. La aproximativ două luni după ce a rupt-o definitiv cu musculosul de la ”Fermă”, sexoasa blondină și-a găsit alinarea în brațele unui cunoscut băiat de oraș. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor informații de ultimă oră despre noua poveste de dragoste din lumea mondenă. Cei doi îndrăgostiți au avut prima apariție publică la un eveniment privat care s-a desfășurat în Brașov, în weekendul trecut. Sexoasa blondină a avut o apariție surprinzătoare la brațul noului ei partener de viață, un tânăr om de afaceri. (NU RATA, AICI: DECIZIE HALUCINANTĂ ÎN DOSARUL ”ȘMECHERULUI CU TOUAREG”)

Raluca Podea a dat ”marea lovitură” în plan sentimental

Se pare că „băiatul rău” o tratează pe vedetă mai ceva ca pe o prințesă. Din imaginile pe care Raluca Podea le-a distribuit pe Instagram se vede destul de clar faptul că Ionuț a asaltat-o cu buchete de trandafiri și o răsfață cu băuturi fine în cele mai renumite localuri. (CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU AR FI FĂCUT CRIZE DE NERVI LA FILMĂRILE DE LA FERMĂ)

Raluca Podea e răsfățată la maximum de noul ei iubit

Cine este noul iubit al Ralucăi Podea

În vârstă de 32 de ani, Ionuț A., noul iubit al Ralucăi Podea, este originar din Brăila. Tânărul care a cucerit-o pe fosta logodnică a lui Pastramă este un prosper afacerist care s-a remarcat în lumea bună din Capitală după ce a intrat în grațiile unor celebre domnișoare. (NU RATA, AICI: BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ AU STABILIT DATA EXACTĂ A NUNȚII + PE LISTA DE INVITAȚI SE AFLĂ 350 DE PERSOANE)

Ionuț A, noul iubit al Ralucăi Podea

I-a ”evadat” sânul de sub bluză

În urmă cu câteva săptămâni, sexoasa blondină a fost surprinsă pe picior greșit la un eveniment monden care s-a desfășurat în București. Într-o ținută monocromă cu tentă masculină, sacou și pantaloni, și cu un decolteu generos care-i punea în evidență bustul siliconat, Raluca Podea a furat privirile tuturor invitaților.

Din câte se pare, focoasa blondă nu este adepta sutienului, accesoriu pe care evită să-l poarte atunci când iese în public. Iar din această cauză, la un moment dat, sexoasa din showbiz-ul românesc a fost prinsă în offside.

Într-un moment de neatenție, Raluca Podea a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. Așezată la un birou și concentrată spre telefonul mobil, blondina nu a sesizat că sacoul pe care-l purta nu a mai stat la locul lui și i-a lăsat la vedere bustul generos.

Momentul în care nurii vedetei au fost expuși în toată splendoarea se pare că a fost savurat pe deplin de întreaga asistență masculină, care cu greu a putut să-și mute privirea de la silicoanele Ralucăi. (CITEȘTE ȘI: AM FOTOGRAFIAT-O PE RAFINATA AVOCATĂ LA O CAFEA CU… UN ”NOBIL” ENGLEZ!)

Raluca Podea a fost „iepuraș” Playboy

Raluca Podea s-a remarcat în showbiz-ul mioritic ca manechin, dar şi prin pictorialele îndrăzneţe pe care le-a realizat pentru diferite publicaţii dedicate bărbaților. Diva este mama unui băieţel, pe care îl creşte singură după ce fostul soţ a părăsit România. (NU RATA, AICI: CE S-A ÎNTÂMPLAT DE FAPT ÎNTRE PREZENTATOAREA TV ȘI ”PUIUȚUL” EI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...