Am fotografiat-o pe rafinata avocată la o cafea cu… un ”nobil” englez!

Autor: I.D.
Publicat: 19/05/2019 | 22:31

Raluca Alexandra Roșca va candida din partea ALDE la alegerile europarlamentare din 26 mai și este o apariție rafinată în politica românească. Avocat european, membru în Baroul Madrid și președinte al TLDE Ilfov, Raluca Roșca se face remarcată printr-o activitate profesională de excepție, dar și prin spiritul tânăr și energia pozitivă pe care le aduce în sfera politicului. Zilele trecute, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a descoperit-o pe Raluca Roșca într-o altă ipostază. S-a relaxat, la o cafea, cu… un ”nobil” englez.

Fiecare zi este o provocare, la nivel politic și profesional, pentru distinsa Raluca Roșca. Îmbracă roba și intră în sala de judecată pentru a-și susține pledoariile, iar apoi – atunci când agenda încărcată oferă ”ferestre” -, preferă plimbările lungi alături de… Bruthus. Bruthus este un bulldog englez care seamănă izbitor cu Dodo, patrupedul pe care Winston Churchill, premierul britanic care a scris istorie în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, îl iubea atât de mult.

Raluca Roșca, plimbându-se împreună cu bulldogul Bruthus

”Drepturile omului nu sunt un lux”

Tânăra avocată militează, permanent, pentru drepturile omului. Este de părere că acestea nu pot fi considerate ”un lux”, iar în ceea ce privește respectarea lor nu poate exista o interpretare ”contextuală”.

”Drepturile omului nu sunt un lux, iar respectarea lor nu este discutabilă ori interpretativă contextual!”, consideră Raluca Roșca.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe avocată, într-o zi însorită de primăvară. După ce a părăsit tribunalul și a dezbrăcat roba, Raluca Roșca – împreună cu Bruthus, firește –  a făcut o plimbare revigorantă și s-a îndreptat către terasa Nuba din Dorobanți. Elegantă, tânăra politiciană a reușit să întoarcă privirile, iar Bruthus a fost, la rândul său, în centrul atenției.

Pe terasa Nuba, avocata-politician s-a relaxat, la o cafea, iar bulldogul Bruthus i-a ținut companie.

Raluca Roșca, relaxându-se alături de ”nobilul englez” Bruthus

”Eurocaravana Demnității TLDE”

Fiind președinte al filialei TLDE Ilfov, Raluca Alexandra Roșca este implicată activ în fiecare acțiune inițiată de tinerii ALDE.  Astfel, printre multe alte proiecte politice foarte importante, Raluca Roșca a participat la Eurocaravana Demnității TLDE, un proiect în cadrul căruia tinerii din ALDE și eurocandidații ALDE au străbătut întreaga țară pentru a se întâlni cu românii care își doresc o reprezentare demnă și eficientă a României în Parlamentul European. Fiind candidat pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, distinsa avocată a fost prezentă la aproape la toate plecările caravanei Demnității TLDE.

Raluca Roșca a participat la ”Eurocaravana Demnității TLDE”
Citește și...