Brigitte și Pastramă au stabilit data exactă a nunții + pe lista de invitați se află 350 de persoane

Autor: I.D.
Publicat: 19/05/2019 | 22:30

Da, relația lor chiar e serioasă, nu e o glumă de reality-show, ”Ferma”, în cazul de față! Brigitte și Florin Pastramă au de gând să se ia. (Cel mai bine platit job din București) Cât mai curând. Au făcut deja primii pași, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detaliile, pe care vi le prezintă, în exclusivitate.

Nici prin cap nu i-a trecut fostei doamne Năstase că o participare la un show televizat o va trimite la… starea civilă! Dar, cum socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din „Fermă”, Brigitte a dat chiar peste cel care i-a devenit, cât ai clipi, iubit. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Florin Pastramă este alesul, pentru el l-a părăsit pe Cornel, partenerul femeii de afaceri până la decisiva întâlnire de la show. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE A LUAT FOC! CE A PUTUT SĂ LE FACĂ CELOR CARE L-AU ATACAT PE PASTRAMĂ!)

Chiar dacă au fost, pe parcursul reality-show-ului, mai multe momente tensionate între ei, s-a dovedit că așa e-n marea dragoste! Neînțelegerile s-au șters mereu cu buretele, drept dovadă că acum porumbeii sunt pe punctul de a porni în marele zbor în viață: căsnicia! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii despre evenimentul pe care Brigitte și Florin îl plănuiesc pas cu pas. (VEZI AICI: CE SPUNE CARMEN HARRA DESPRE RELAȚIA LOR)

Astfel, nunta ar avea loc pe 7 iulie, dar cununia civilă se preconizează chiar luna aceasta. Iar lista de invitați este una mărișoară, nu mai puțin de 350 de persoane fiind în atenția celor doi pentru a le fi aproape într-o noapte care se vrea de vis.

Brigitte și Pastramă au făcut primul pas!

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au prezentat, în prima zi a săptămânii trecute, la Primăria Voluntari, cu dosarul ce conține actele necesare programării unei cununii civile. Nu e de mirare, totuși, graba. Brigitte declara, imediat după ce a fost eliminată de la ”Ferma”: „Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. (NU RATA: AVEM IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ CU IUBITUL LUI BRIGITTE. I-A EȘUAT IMPLANTUL DE PĂR LUI PASTRAMĂ!)

Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că, alături de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi”.

Brigitte, amenințată de fosta iubită a lui Pastramă?!

Brigitte ar fi fost amenințată de fosta iubită a lui Florin Pastramă. Ea a povestit tot incidentul. „M-a sunat o persoană, m-a jignit, apoi mi-a dat două mesaje vocale, apoi mi-a dat și un mesaj scris. Între timp, lucrurile s-au rezolvat, scuzele de rigoare s-au făcut, dar la momentul acela am fost puțin… Nu i-am cerut binecuvântarea. Am reușit să aflu că domnișoara i-a dat papucii cu două, trei săptămâni înainte să înceapă să se dea la mine. Ea i-a dat papucii ” a dezvăluit Brigitte pentru vlogul lui Jorge.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...