Brigitte a luat foc! Ce a putut să le facă celor care l-au atacat pe Pastramă!

Publicat: 19/05/2019 | 10:06
Brigitte a luat foc! Ce a putut să le facă celor care l-au atacat pe Pastramă!

Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase, sare ca arsă atunci când cineva îi atacă iubitul, mai nou, chiar logodnicul, Florin Pastramă. Brigitte mai spune că-l susține de acasă ep Florin, ea părăsind show-ul Ferma.

”Îl susțin de acasă. (…) Din punctul meu de vedere, e totul stabilit (cu privire la nuntă). Dar, cine știe? Că acolo e Otniela, toate hienele alea de acolo care au încercat să îi împuie capul împotriva mea. Poate iese omul resetat, împotriva mea…”, a explicat explică Brigitte Sfăt pe vlogul lui Jorje.

Brigitte a mai spus că la nunta ei nu va fi invitată Otniela, concurenta care a eliminate-o din competiție.

Brigitte l-a ironizat așa, ușor, Florin Pastramă și a explicat și motivele pentru care nu îl va aștepta cu șampanie, acasă, la ieșirea din ”Fermă”. ”El dacă bea un pahar nu știe pe ce lume este”, a spus, râzând, Brigitte Sfăt.

”Când am ajuns la ei la cabană, m-a prostit. Mi-a spus că toată lumea doarme, așa, claie peste grămadă. Și nu aveam loc, m-am pus lângă el, în pat, și el s-a pus cu un picior, cu o mână peste mine. La un moment dat, am murit de cald, aveam o pijama groasă și m-am dezbrăcat când am văzut că nu e nimeni treaz, mi-am luat tricoul. Ce să vezi? O mână îmi trăgea tricoul, mă ajuta să mă îmbrac… (…) El, în mijlocul nopții, a început să mă îmbrățișeze…”, a mai dezvăluit femeia.

Așa a acceptat Brigitte relația cu Pastramă

”Florin Pastramă va trece la penticostali pentru că Brigitte i-a spus clar că ea trebuie să se căsătorească cu el și în fața Domnului, că acelea sunt jurăm,intele la care ține ea. El a acceptat imediat, ar face orice pentru a o convinge pe Brigitte să fie a lui”, a spus o sursă din cadrul ”Ferma”, potrivit wowbiz.ro.

Citește și...