Avem imagini de ultimă oră cu iubitul lui Brigitte. I-a eșuat implantul de păr lui Pastramă!

Publicat: 12/05/2019 | 23:09

Lovitură cruntă pentru Florin Pastramă! I-a eşuat implantul de păr, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu iubitul lui Brigitte Năstase. Bărbatul a primit, totuşi, asigurări din partea medicului că situaţia se va rezolva în viitorul apropiat.  (Cel mai bine platit job din București)

De când a devenit, oficial, iubitul lui Brigitte Năstase, Florin Pastramă a început să pună mare preț pe aspectul fizic. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, musculosul de la ”Ferma” a hotărât că e momentul pentru o îmbunătățire a look-ului. Așa că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru un implant de păr.

(VEZI AICI: BRIGITTE NĂSTASE ȘI FLORIN PASTRAMĂ, ESCAPADĂ ROMANTICĂ ÎN VENEȚIA!)

Medicul l-a asigurat că implantul va fi, într-un final, un succes

Din păcate pentru bărbat, intervenția chirugicală nu a fost una de succes. Cel puţin în primă fază. Avem şi dovada în acest sens. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Florin Pastramă într-o zonă selectă a Capitalei, în timp ce parca maşina partenerei sale.  După ce a ieşit din autoturism, s-a putut observa clar că implantul de păr a eşuat!

Florin Pastramă, însă, nu disperă. A fost asigurat de renumitul medic estetician din Bucureşti la care a apelat că problema se va rezolva în viitorul apropiat. Iubitul lui Brigitte Năstase a înţeles situaţia şi, în prezent, numără zilele până când va avea o podoabă capilară de invidiat. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) 

S-au logodit în secret

Brigitte Năstase și Florin Pastramă s-au îndrăgostit în timpul filmărilor emisiunii “Ferma” și au decis să aibă o relație împreună. După un timp, ei și-au jurat credință într-o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin, acolo unde s-a filmat show-ul difuzat la Pro TV. Logodna lor a avut loc după ce sora Claudiei Pavel, Paula, a fost eliminată din competiție, mai exact la sfârşitul lunii februarie.

(CITEŞTE ŞI: BRIGITTE ȘI-A ARĂTAT SILICOANELE LA „FERMA” DE LA PRO TV)

Dornic să devină tată

Recent, Brigitte Năstase a dezvăluit că vrea să rămână însărcinată cu Florin Pastramă, al cărui vis este să devină tătic. “De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă și nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani și vreau să fiu mama copilului lui. Își dorește foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă șansă și nu vreau să o ratez și prioritatea noastră este să devenim o familie și să avem un copil.

Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu știu, vrem să facem lucrurile cum trebuie și trebuie să facem o cununie religioasă în fața lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioși și fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul”, a mai spus Brigitte Năstase.

(NU RATA: BRIGITTE, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU FLORIN PASTRAMĂ. E ADEVĂRAT SAU NU CE AM VĂZUT LA FERMA DE LA PRO TV?!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...