În sfârșit, s-au împăcat! Avem imaginile cu Bianca Drăgușanu și fostul, sărutându-se

Autor: I.D.
Publicat: 19/05/2019 | 18:28

S-a distrat și cu Monica Hill, și cu fotbalistul-karateka, dar nu a putut sta departe de Alex Bodi. Bianca Drăgușanu s-a sărutat cu ”fostul” la NUBA! În sfârșit, s-au împăcat! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmările nocturne. (Cel mai bine platit job din București) 

Sărbătorile pascale s-au terminat cum nu se putea mai rău pentru cuplul Bianca Drăgușanu & Alex Bodi. La scurt timp după ce au petrecut câteva zile superbe, la Madrid, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

(VEZI AICI: ALEX BODI I-A CERUT ”PARTAJUL” BIANCĂI! VREA ÎNAPOI BANII PENTRU GENȚI, VACANȚE ȘI…)

Potrivit unor surse, Bianca și Alex au fost protagoniștii unui nou moment tensionat care a culminat, inevitabil, cu destrămarea relației. ”S-au certat destul de tare la Madrid, iar Bianca a decis să pună punct relației și s-a întors singură în România”, ne-a declarat o persoană din anturajul vedetei.  (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Bianca Drăgușanu a trecut rapid peste despărțire și, la scurt timp, s-a anturat cu mai multe fete de oraș, printre care s-a numărat și sexoasa clujeancă Monica Hill, cunoscută drept ”puștoaica lui Bote”, și a participat la o mega-escapadă la malul mării, în minivacanța de 1 Mai.

Ulterior, superba blondină s-a distrat la maximum, la NUBA, cu fotbalistul-karateka. Au stat împreună la masă, au dansat și au consumat șampanie. “Suntem doar prieteni!”, a spus, scurt, Bianca Drăgușanu, după ce a fost întrebată dacă se află într-o legătură sentimentală cu fostul atacant.

Distracție până la 4 dimineața!

Lovitura a venit, însă, în weekend-ul recent încheiat. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează, din nou, un cuplu! Da, este adevărat! Cei doi s-au împăcat pentru a patra oară! Mărturie în acest sens sunt filmările nocturne obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

I-am întâlnit pe Bianca și Alex la NUBA, unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitală, într-o formă maximă. Au dansat până la epuizare, s-au îmbrățișat și sărutat, semn clar că diferendul din trecut a fost dat uitării. La masa lor s-a consumat șampanie fină Armand de Brignac! Ținem să precizăm că nimeni nu a făcut abuz de alcool.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au petrecut până aproape de 4 dimineața. Au plecat împreună din local, ca doi îndrăgostiți. Cert este că au decis să mai acorde încă o șansă relației.

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit a treia oară la scurt timp după Sărbătoarea Învierii Domnului. Ei au mai pus punct relației la sfârșitul lui februarie și la sfârșitul decembrie.

(CITEȘTE ȘI: CUM A PORECLIT-O ALEX BODI PE BIANCA DRĂGUȘANU. ESTE UN NUME DE ANIMAL)

Alex Bodi este partener într-o companie specializată în vânzarea microlingourilor de aur şi îşi permite un stil de viaţă extravagant. În ultimele luni, afaceristul şi-a achiziţionat un Rolls Royce şi un Ferrari. Până să aibă conturile atât de pline, bărbatul a strâns bani în Spania, unde a stat mai mulţi ani, mai ales că şi părinţii săi locuiesc lângă Madrid, la Alcala de Henares.

Cum a început relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

S-au întâlnit, s-au văzut și s-au plăcut. Totul anunța o iubire furtunoasă și chiar așa a fost, până la un moment dat.

Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respecta și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, dezvăluia, recent, o sursă din anturajul superbei blonde.

(NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE ÎMPĂCAREA CU IUBITUL BĂTĂUȘ, ALEX BODI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...