Alex Bodi i-a cerut ”partajul” Biancăi! Vrea înapoi banii pentru genți, vacanțe și…

Publicat: 06/05/2019 | 23:19

La scurt timp după ce au petrecut Paștele împreună, la Madrid, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ales să meargă pe drumuri separate în viață, după cum însăși blondina confirma, în premieră, AICI. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Între timp, ies la iveală noi detalii uluitoare ale despărțirii, Musculosul i-ar fi cerut ”partajul” frumoasei vedete. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are toate elementele noului ”divorț” din showbiz-ul românesc.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii incredibile legate de ”divorțul” dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Din câte se pare, la scurt timp după ce au decis să își spună definitiv ”Adio”, musculosul Alex Bodi i-ar fi cerut „partajul” vedetei. Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, Alex Bodi ar vrea înapoi banii pe cadourile scumpe și vacanțele de lux pe care i le-a oferit blondinei. (NU RATA, AICI: NEPOTUL „REGELUI MANELELOR” E SCOS LA PLIMBARE CU ”BENTLEY-UL BEBELUȘILOR”!)

Bianca Drăgușanu, papuci de 7.900 de dolari?!

În urmă cu două luni, atunci când Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au bucurat de o luxoasă vacanță în Hong Kong, ”distracția” l-ar fi costat pe afacerist peste 20.000 de euro. În afară de bilete extrem de scumpe pe care le-ar fi achiziționat, aproximativ 4.000 de euro, musculosul ar fi scos din buzunar o mică avere pentru cumpărăturile de lux pe care le-a făcut vedeta. Bianca Drăgușanu ar fi plătit o sumă amețitoare pe o pereche de papuci de firmă. Mai exact, blondina ar fi dat 7.900 de dolari pe o pereche de papuci Chanel. (NU RATA, AICI: DANA RĂZBOIU A DIVORȚAT ÎN SECRET DE MILIONARUL ”COCA COLA”)

Alex Bodi și Bianca, pe vremea când nu se punea problema „partajului”

„Cum să-i ceri banii pe cadouri?”

”Imediat după cearta de la Madrid, Alex Bodi i-a cerut Biancăi  banii pe cadourile de firmă pe care i le-a făcut în timpul relației. Alex vrea și banii pentru gențile de firmă și vacanțele în care cei doi au fost. Rezultatul e amețitor, cu multe zerouri. Nu este normal ce se întâmplă! Cum să-i ceri banii pe cadouri?”, a mărturisit o apropiată a Biancăi Drăgușanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

A confirmat ”divorțul” de Alex Bodi

Imediat după minivacanța de la Mamaia, acolo unde a petrecut în compania mai multor prietene, printre care s-a numărat și Monica Hill, clujeanca sexy cunoscută publicului drept ”puștoaica lui Bote,  site-ul nr.1 din România a întâlnit-o pe Bianca Drăgușanu într-o benzinărie din Capitală. Aceasta se oprise pentru a face câteva mici cumpărături. La ieșirea din benzinărie, Bianca Drăgușanu a făcut mărturisiri uluitoare reporterilor nostri. Vedeta a confirmat ”divorțul” de Alex Bodi. (NU RATA, AICI: NEPOTUL RENEGAT AL LUI MIHAI I & PRINȚESA ALINA AU LĂSAT DEOPARTE PROTOCOLUL REGAL ȘI… CUM AU FOST FILMAȚI ÎNTR-UN CLUB DIN MAMAIA!)

”Sunt singură,  după cum se vede. Sunt singură și nu vreau să vorbesc despre fostele mele relații. Sunt o femeie educată și foarte ocupată  și nu vreau să vorbesc despre fostele mele relații. (…) Toate trec în viață”a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentruCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Bianca Drăgușanu a confirmat ”divorțul” de Alex Bodi

Are o fetiță cu Victor Slav!

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea. (CITEȘTE ȘI: PĂRINȚII LUI RĂZVAN CIOBANU RISCĂ SĂ FIE EXECUTAȚI SILIT PENTRU DATORIILE FIULUI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...