Nepotul renegat al lui Mihai I & prințesa Alina au lăsat deoparte protocolul regal și… Cum au fost filmați într-un club din Mamaia!

Publicat: 05/05/2019 | 22:32

Nepotul Regelui Mihai I, Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills, nu mai este oficial prinț, de când a fost dezmoștenit, în 2015. Și dacă tot nu mai este obligat de eticheta Casei Regale să respecte vreun protocol, acesta și-a luat soția și au mers într-un club din Mamaia, alături de câțiva prieteni. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini incredibile! (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)

În 2015, Regele Mihai a decis să îi retragă titlul de „Principe al României” nepotului său Nicolae şi să îl excludă din succesiunea la Coroana României.

Motivul explicit al deciziei fostului suveran nu era precizat în comunicatul de presă remis de Casa Regală. Din document reieşea însă, indirect, că acesta avea legătură cu stilul de viaţă al Principelui Nicolae. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) 

Prinţul renegat

În calitate de Şef al Casei şi Familiei Regale ale României, Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei şi vieţii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei. Majestatea Sa a afirmat că Familia Regală şi societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect şi mereu cu gândul la ceilalţi”, se arăta în comunicatul Casei Regale la acea vreme.

(Citește și: CUM AU APĂRUT LA SINAIA PRINCIPELE NICOLAE SI LADY DI A ROMÂNIEI)

Doi ani mai târziu, în 2017, înainte de moartea regelui, spațiul public era zguduit de o scrisoare deschisă venită din partea mamei fostului principe, în care inclusiv ea își arăta dezamăgirea față de fiul ei. S-a tot spus, în presă, la vremea respectivă, că motivul real al dezmoștenirii ar fi fost un copil pe care Nicolae l-ar fi avut dintr-o altă relație, și pe care nu ar fi vrut să-l recunoască.

Dincolo de orice speculaţii, în septembrie 2018, fostul principe s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Alina-Maria Binder, însă la ceremonie nu a participat nici măcar mama lui, ca să nu mai vorbim de restul familiei regale, care nu a acceptat invitația.

(VEZI AICI: CUM I-AM FILMAT ÎNAINTEA CRĂCIUNULUI PE PRINCIPELE NICOLAE & „LADY DI” A ROMÂNIEI)

Atmosferă relaxantă, la malul mării

Nicolae a trecut și peste asta și a căutat să se împace cu ideea că nu mai este pe placul familiei cu sânge albastru. Recent, în vacanța de Paște, când toată lumea bună petrecea la malul mării, prin cluburi, încă de la orele amiezii, fostul Principe și soția lui au poposit, de asemenea, pe terasa unui club, în mijlocul zilei, alături de un grup restrâns de prieteni.

Au băut câte un cocktail, cafea și apă, iar atmosfera a părut foarte relaxantă. ”Prințesa” Alina a stat însă mai mult zgribulită, cu o pătură în jurul picioarelor, și a butonat pe telefon. Asta în timp ce Nicolae se amuza copios cu una dintre prietenele lor.

Fostul principe s-a bucurat inclusiv de o repriză de bronz,  în timp ce soția butona telefonul
Fostul Principe s-a bucurat inclusiv de o repriză de bronzare, în timp ce soția lui a butonat telefonul

”A fost foarte trist că familia mea nu a venit”

Cununia religioasă a fostului prinț, la Biserica Sf. Ilie din Sinaia, a fost grandioasă, iar oamenii veniţi la faţa locului au putut vedea şi asculta slujba pe un ecran imens amplasat în curtea lăcașului de cult. Toată lumea a fost cu ochii pe ținutele celor doi miri.

Alina Binder a optat pentru o rochie albă, simplă cu un voal lung. Fostul Principe Nicolae a ales un costum simplu, de culoare gri, elegant şi rafinat. (NU RATA, AICI: FOSTUL PRINCIPE NICOLAE ȘI ALINA BINDER, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ NUNTĂ)

”Avem altfel de emoţii acum, uitându-ne în urmă şi văzând cum a ieşit evenimentul şi ce amploare a avut, suntem emoţionaţi de tot ajutorul pe care l-am primit. Mă bucur foarte mult că sora mea a venit şi a fost alături de noi în acest moment special.

A fost foarte trist că familia mea nu a venit, dar am o familie nouă acum şi sper că vom avea o legătură cu familia mea în viitor, dar o am pe Alina, am socrii foarte drăguţi şi sunt foarte norocos că acum sunt alături de familia Alinei.

A fost o tristeţe pentru noi că Familia Regală nu a fost alături de noi, dar noi suntem alături de ei şi sper că putem avea un proiect, sau mai multe proiecte în comun cu ei, pentru viitorul ţării noastre”, a spus fostul Principe Nicolae.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...