Acasă » Cancan » Cum au apărut la Sinaia Principele Nicolae si Lady Di a României

Cum au apărut la Sinaia Principele Nicolae si Lady Di a României

De: Răzvan Scarlat 29/09/2018 | 22:19

Nepotul Regelui Mihai I și Alina-Maria Binder s-au cununat duminică, la ora 14.30, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a pătruns în culisele mega-evenimentului. ”Nunta anului”, dintre fiul Alteței Sale Regale Principesa Elena & ”Lady Di a României”, a fost colosală.  

 

LIVE de la "Nunta Anului" din România –-> https://goo.gl/xwaUPb+ Nu rata cele mai tari știri ale zilei:Acum e clar! Este sau nu Andra gravidă din nou?! Misterul a fost elucidat! Poze cu burtica –> https://goo.gl/GPd2xrScandalos! Din ce țară a spus Cezar Ouatu că este, în A DOUA etapă de la "X Factor" Marea Britanie. Imaginile au apărut acum: "Bună, numele meu este Cezar Ouatu. Am 38 de ani și sunt din ?" Nu e România –-> https://goo.gl/qdF5s6

Publicată de Cancan.ro pe Duminică, 30 Septembrie 2018

LIVE de la "Nunta Anului" din România –-> https://goo.gl/xwaUPb+ Nu rata cele mai tari știri ale zilei:Acum e clar! Este sau nu Andra gravidă din nou?! Misterul a fost elucidat! Poze cu burtica –> https://goo.gl/GPd2xrScandalos! Din ce țară a spus Cezar Ouatu că este, în A DOUA etapă de la "X Factor" Marea Britanie. Imaginile au apărut acum: "Bună, numele meu este Cezar Ouatu. Am 38 de ani și sunt din ?" Nu e România –-> https://goo.gl/qdF5s6

Publicată de Cancan.ro pe Duminică, 30 Septembrie 2018

UPDATE: Ceremonia religioasă de la Biserica Sf.Ilie a fost grandioasă, iar oamenii veniţi la faţa locului au putut vedea şi asculta slujba pe un ecran imens amplasat în curtea bisericii.

Slujba a fost transmisă pe un ecran imens amplasat în curtea bisericii

UPDATE:  Nepotul Regelui Mihai a apărut în faţa oamenilor alături de frumoasa lui soţie, Alina Binder. Toată lumea a fost cu ochii pe ținutele celor doi miri regali. Alina Binder a optat pentru o rochie albă, simplă cu un voal lung. Fostul Principe Nicolae a ales un costum simplu, de culoare gri,  elegant şi rafinat. Alături aceștia se află şi domnişoarele de onoare şi cavalerii de onoare. Dintre domnişoarele onoare face parte şi sora fostului principe Nicolae.

Fostul Principe Nicolae şi Alina Binder au ajuns la Biserica din Sinaia

CANCAN.ro a pătruns în culisele mega-evenimentului regal. Totul despre ”Nunta anului” dintre nepotul Regelui Mihai I & ”Lady Di a României” –-> https://goo.gl/W3y4CQSURPRIZĂ! Episcopul Argeșului aruncă bomba: „Nunta fără binecuvântarea mamei nu e bună” –> https://goo.gl/E2PFNg________CITEȘTE AICI CELE MAI TARI ȘTIRI ALE ZILEI:________Acum e clar! Este sau nu Andra gravidă din nou?! Misterul a fost elucidat! Poze cu burtica –> https://goo.gl/GPd2xrCum a încercat un bărbat din Hunedoara să o "agațe" pe Bianca Dragusanu azi-noapte, pe Facebook: "Nu pot să te duc în Dubai, pentru că ?" Continuarea te va amuza copios –> https://goo.gl/nfsJNFAre 11 copii, dar acum a venit dezvăluirea ?: Nicolae Guță nu poate, de fapt, face copii –> https://goo.gl/Uw1vgB

Publicată de Cancan.ro pe Duminică, 30 Septembrie 2018

UPDATE: Printre invitații de marcă la  ”Nunta anului” se numără și  miliardarul Eduard Uzunov. În urmă cu câteva minute, omul de afaceri a ajuns la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia alături de fetele lui.

Eduard Uzunov alături de fetele sale la ”Nunta anului”

UPDATE: În urmă cu câteva minute, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, acolo unde urmează să aibă loc cununia religioasă a fostului principe Nicolae, și-a făcut apariția un ansamblu popular, Junii din Scheii Brasovului și Brasovul Vechi.

Mai multe persoane îmbrăcate în costume populare au ajuns la Biserica unde urmează să aibă loc cununia religioasă a fostului principe Nicolae

 

CANCAN.ro a pătruns în culisele mega-evenimentului regal. Totul despre ”Nunta anului” dintre nepotul Regelui Mihai I & ”Lady Di a României” –-> https://goo.gl/W3y4CQ

Publicată de Cancan.ro pe Duminică, 30 Septembrie 2018

UPDATE: Primii invițati la ”Nunta anului” și-au făcut apariția la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia.

Primii invitați au ajuns la Biserica din Sinaia

UPDATE: Biserica în care fostul Principe Nicolae se căsătoreşte cu Alina Binder este deja pregătită. De asemenea, întreg oraşul este pregătit de sărbătoare, evenimentul fiind cel mai aşteptat din acest an. În fața lăcașului de cult s-au strâns deja zeci de persoane.

În fața lăcașului de cult în care urmează să aibă loc cununia religioasă a fostului principe Nicolai s-au strâns deja zeci de persoane.

Nicolae Medforth-Mills (33 de ani), nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, şi Alina-Maria Binder (30 de ani), o tânără pasionată de aviaţie, se află de mai multe zile la Sinaia, ocazie cu care au pus la punct cununia religioasă care va avea loc astăzi. Un sobor de preoți, în frunte cu ÎPS Calinic al Argeşului şi Muscelului, va oficia superba ceremonie.

(VEZI AICI: CUM I-AM FILMAT ÎNAINTEA CRĂCIUNULUI PE PRINCIPELE NICOLAE & „LADY DI” A ROMÂNIEI)

Slujba, care va începe la ora 14:30, poate fi văzută pe un ecran amplasat în afara bisericii. La lăcașul de cult au fost schimbate mochetele, dar și mobilierul.

Pregătirile sunt stresante, dar totul este în ordine şi abia aşteptăm. Bineînţeles că avem şi emoţii, dar sunt bune. Oricum va fi o zi foarte frumosă”, au declarat, recent, nepotul Regelui Mihai și Alina Binder. Cei doi s-au căsătorit, civil, anul trecut, în Anglia. De precizat că, la Sinaia, publicul nu va avea acces în biserică.

La finalul cununiei religioase, cuplul va pleca cu o caleașcă pe Bulevardul Carol I spre Cazinoul din Sinaia. Unde, de altfel, va avea loc și petrecerea. Din balcon, Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder vor saluta publicul. Pe traseu, cei doi vor fi însoțiți de grupuri folclorice din Bucovina și din alte zone istorice. Cel mai probabil, traficul rutier va fi suspendat între Biserica Sfântul Ilie și cazino. 

Recepția va avea loc în Sala Oglinzilor, iar nepotul Regelui Mihai I a dezvăluit motivul pentru care a ales ca nunta să aibă loc în Sinaia. “Este Anul Centenarului şi am vrut un loc care să aibă legătură cu acest moment. Eu mă simt ca acasă în Sinaia, familia mea e în fiecare colţ din oraş. Am avut noroc şi am ales şi o biserică în care este pictat bunicul meu”, a spus Principele Nicolae.

Inel de logodnă cu safir și diamante

Alina-Maria Binder a primit un inel de logodnă superb. O bijuterie cu safir și diamante. Pe care sunt inscripționate numele celor doi miri și data de 29 iulie 2017, când nepotul Regelui Mihai I și-a cerut iubita de soție.

“Va avea motive din portul bunicii mele, portul săsesc, dar foarte discrete. Am ţinut foarte mult să fie făcută de un designer român. Eu îi apreciez pe toţi, sunt foarte talentaţi şi trebuie încurajaţi şi scoşi în evidenţă”, a precizat Alina Binder, întrebată cum va arăta rochia de mireasă.

(VEZI AICI: Imagini tulburătoare. ”Lady Diana” a României, în lacrimi pe Aeroport)

Principele Nicolae a vorbit și despre invitațiile de nuntă. “Mă căsătoresc cu cea mai frumoasă fată. Am ales să punem într-un plic ceva din manuscrisul Reginei. Am vrut să legăm nunta un pic de familia mea, chiar dacă strămoşii mei nu vor fi prezenţi la nuntă. Alina o admiră foarte mult pe Regina Maria şi noi am vrut să includem ceva mic, dar semnificativ, a explicat Nicolae.

De precizat că meniul va include și bucate tradiționale românești. În jur de 200 de persoane vor fi prezente la eveniment. Din țară și străinătate. Familia Regală va fi, însă, marea absentă. Totuși, principele Nicolae este optimist că rudele sale vor veni, într-un final, la ceremonie. “Sper că vor veni pentru că este un moment despre familie şi unitate şi este un moment unic în viaţă. Înseamnă mult pentru noi şi ne-am dori să avem familiile noastre cu noi, alături de noi“, a spus nepotul Regelui Mihai I. “Speranţa moare ultima. Invitația la nuntă către Familia Regală a fost înmânată personal, nu prin poștă. Am fost fizic acolo”, a adăugat Alina Binder.

(VEZI ŞI: GALERIE FOTO cum rar vezi! Imagini în premieră cu nepotul Regelui Mihai & ”Lady Di” a României de la nunta regală)

Invitația ar fi fost, însă, înapoiată celor doi. Nici măcar mama Principelui Nicolae nu va participa la eveniment. “Casa Regală nu va veni. Mama i-a spus lui Nicolae, din câte ştiu, personal, că nu va veni. Doar sora lui a anunţat că vine, au precizat surse din anturajul celor doi, conform Mediafax. 

Nicolae Medforth-Mills este fiul Principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. S-a născut, în Meyrin, Elveţia, pe pe 1 aprilie 1985. Când a împlinit 20 de ani, a primit titlul de Principe. Pe 1 august 2015, Regele Mihai I a semnat însă un document prin care a retras nepotului său titlul de “Principe al României” şi calificativul de “Alteţă Regală”.

“Poziţia de Principe al României şi prezenţa în Linia de Succesiune la Coroana României impun un mod de a-mi conduce viaţa pe care găsesc dificil să îl accept. De aceea, cu multă durere în suflet, consider că decizia Majestăţii Sale Regelui este binevenită pentru mine. Voi căuta, în viitor, să-mi servesc idealurile şi principiile în alt mod”, anunţa nepotul Regelui Miha I, într-un comunicat de presă emis de Casa Regală.

(NU RATA: PRINCIPELE NICOLAE ŞI ALINA-MARIA BINDER, LA DEGUSTAREA TORTULUI DE NUNTĂ)

„Va fi o nuntă românească!”

Nicolae Medforth-Mills a vorbit și despre costumul pe care îl va purta la nuntă. “Povestea se va scrie cu ajutorul furnizorilor și al colaboratorilor care se vor afla alături de noi pe parcursul evenimentului. Avem o înaltă apreciere pentru dedicarea și profesionalismul fiecăruia dintre cei cu care am colaborat. Vă mulțumim călduros că ne sunteți alături! Costumul Mirelui. MARSAY este un stil de viață. Conceptul nostru este o sincronizare perfectă între măiestria italiană, rigoarea britanică și eleganța franțuzească. Alături de furnizorii noștri tradiționali, renumiți în întreaga lume, dar și datorită celor mai noi tehnologii din domeniu, reușim să aducem croitoria clasică în modernitate. Astfel, încercăm să reintegrăm în contemporan plăcerea de a purta un costum unic, de cea mai înalta calitate, croit pe măsura”, a scris Principele Nicolae pe contul personal de socializare.

Va fi o nuntă românească, dar vom avea și partea de protocol și asta va schimba ce știm despre o nuntă tradițională românească”, a mai spus Principele Nicolae.

“Vom încerca să evidențiem tradițiile pe cât vom putea, pentru că fac parte din identitatea noastră națională”, a spus și Alina.

(CITEȘTE ȘI: CE AU FĂCUT PRINCIPELE NICOLAE ȘI ALINA BINDER CU O LUNĂ ÎNAINTE DE NUNTĂ)

Dar cum au decis să facă marele pas? “Nu a fost planificat. Pur și simplu relația noastră a evoluat și am ajuns la un anumit punct în viața mea când m-am simțit pregătit să fac următorul pas. Am stat la o masă cu părinții Alinei și i-am cerut mâna. Familia Alinei este foarte importantă pentru ea. După ce ei au zis da, atunci a fost cea mai mare provocare. A trebuit să găsesc un inel… și am ales să plecăm într-un weekend când sărbătoream doi ani de relație”, a spus Principele Nicolae, conform libertatea.ro.

A fost în weekend-ul când am aniversat doi ani de relație, a fost o totală surpriză, venind în urma unei perioade destul de agitate la birou. Efectiv nu am planificat nimic pentru a sărbători, pur și simplu a venit spontan invitația de a merge undeva într-un weekend”, a afirmat Alina Binder.

“N-a știut unde și nu am vrut să îi spun unde până am ajuns”, a completat-o el. 

“A fost incredibil când am ajuns în Cornwell, un loc special pentru amândoi, pe care mi l-a arătat chiar la început când am fost în Anglia. Este un loc deosebit. Am ajuns acolo, era seară, eram obosiți, mi-a propus să vedem a doua zi răsăritul, n-am avut încredere că o să am energia necesară, dar l-am văzut emoționat. N-am știut exact ce se întâmplă și n-am simțit nimic”, a mărturisit Alina Binder.

Principele Nicolae vrea să îşi recapete titlul!

A fost acceptat de Familia Regală alături de logodnica lui Alina Binder la funeraliile Majestăţii Sale, însă fostul Principele Nicolae nu a avut voie să călătorească cu trenul regal alături de sicriul cu trupul neînsufleţit al bunicului său, lucru care l-a întristat şi l-a făcut să se simtă nedreptăţit.

Nepotul Regelui doreşte să îşi recapete oficial titlul de Principe, după cum a anunţat avocatul său, Radu Enache. „Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar. După ce nu i-a fost îngăduit să-şi vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-şi lua rămas bun aşa cum se cuvine. (…)  Doreşte să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declaraţia de acceptare de înlăturare de la succesiune. Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparţine de fapt”, a explicat Radu Enache.

(NU RATA: ÎMPĂCARE ISTORICĂ LA CASA REGALĂ A ROMÂNIEI! CE DECIZIE S-A LUAT ÎN PRIVINŢA FOSTULUI PRINCIPE NICOLAE)

Principele Nicolae şi logodnica sa, Alina Binder, urmează să facă nunta astăzi. Regele Mihai l-a felicitat, în luna august 2017, pe Nicolae, după ce a aflat vestea că nepotul său se va căsători. După înmormântarea Regelui Mihai, Nicolae şi Alina au locuit alături de viitorii socri ai Principelui, Rodica şi Heinz Binder, în vila acestora.

Vestea că Principele Nicolae şi Alina Binder se vor căsători a fost primită cu entuziasm de părinţii Alinei. “Vă mulţumesc pentru felicitări. Într-adevăr, Principele Nicolae a primit acordul nostru (n.r. – al părinţilor Alinei) pentru a se căsători cu fiica noastră. Noi am dori să rămânem în privat şi să îi lăsăm pe viitorii miri să fie în centrul atenţiei”, declara Heinz Binder, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...