Imagini tulburătoare. ”Lady Diana” a României, în lacrimi pe Aeroport

Publicat: 14/12/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini tulburătoare cu “Lady Diana” a României, în lacrimi pe Aeroportul “Henri Coandă”. Distrusă de durere, Alina-Maria Binder, logodnica fostului Principe Nicolae, a avut nevoie de sprijinul nepotului Majestăţii Sale pentru a depăşi clipele cumplite de pe parcursul serviciului religios, oficiat de un sobor de preoţi.

 

În luna august, Nicholas Medforth-Mills, fostul Principe Nicolae, a anunţat că se însoară cu aleasa inimii sale, Alina-Maria Binder. La scurt timp, Regele Mihai a răspuns nepotului său, căruia i-a urat fericire şi pace sufletească, precum şi puterea de a lua decizii corecte. De altfel, fiul Principesei Elena spera din tot sufletul ca Majestatea Sa să participe la cel mai fericit moment din viaţa lui. Din păcate, acest lucru nu mai este, acum, posibil. (VEZI AICI: GALERIE FOTO cum rar vezi! Imagini în premieră cu nepotul Regelui Mihai & ”Lady Di” a României de la nunta regală)

Motiv pentru care Nicholas Medforth-Mills şi Alina-Maria Binder sunt devastaţi de durere. Decesul Regelui Mihai I i-a îndurerat profund. La ceremonia care a avut loc pe aeroport, logodnica fostului Principe Nicolae a fost vizibil afectată. Cu ochii în lacrimi, tânăra de 29 de ani a privit spre sicriu şi a avut nevoie de încurajările partenerului de viaţă pentru a depăşi cumplitele momente.

Pe durata serviciului religios, aşa cum se poate observa din imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Ana-Maria Binder a stat în spatele Principesei Margareta. În dreapta ei a stat Karina de Roumanie, sora fostului Principe Nicolae, iar în stânga l-a avut pe viitorul soţ. Ocazional, tânăra şi-a dus mâna la ochi pentru a-şi şterge lacrimile. În plus, în timp ce se îndrepta spre maşină pentru a părăsi aeroportul, logodnica lui Nicholas Medforth-Mills şi-a ţinut mâinile împreunate, semn clar că drama care a lovit Casa Regală a afectat-o din plin.

Nicholas Medforth-Mills şi Alina-Maria Binder aşteaptă, acum, cruntul moment al înmormântării Regelui Mihai I. La care cei doi vor vărsa, probabil, şiroaie de lacrimi. Mai ales că fostul Principe Nicolae nu a mai avut permisiunea din partea Casei Regale să-şi vadă bunicul în ultimii doi ani. (VEZI AICI: Legătura incredibilă dintre Regele Mihai şi Gigi Becali! Nimeni nu a vorbit de ea până acum)

Prinţul Nicolae a fost dezmoştenit în luna august 2015

Nicholas Medforth-Mills a fost exclus din linia dinastică, potrivit unui comunicat ce a fost dat publicităţii de reprezentanţii Casei Regale în care se anunţa decizia. Nu a fost însă dat un motiv clar, dar se lăsa de înţeles că stilul de viaţă al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei. „Aceasta nu este o pedeapsă, ci a fost o decizie a regelui pentru viitor, după ce acesta a observat comportamentul nepotului său în public şi în privat, decizia fiind luată în asentiment“, a explicat, la vremea respectivă, consilierul personal al familiei regale, Ion Luca Vlad. La momentul respectiv, s-a speculat însă că Regele Mihai a luat această decizie deoarece fosta iubită a Prinţului a declarat că bebeluşul pe care l-a născut la începutul anului 2016 ar fi copilul lui Nicolae, ceea ce Principele a negat. (CITEŞTE ŞI: A anunţat nunta cu nepotul Regelui Mihai. Adevărul despre viitoarea ”Lady Di” a României)

Nicholas Medforth-Mills şi Ana Maria Binder se vor căsători anul viitor. Fostul prinţ Nicolae a cerut-o în căsătorie pe Ana Maria Binder, în timpul unei vacanţe pe care au petrecut-o împreună în Cornwall. Tânăra de 29 de ani a făcut Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Prinţul Nicolae şi logodnica lui au apărut prima dată împreună în 2016, la botezul copilului Prinţului Jean de Orléans, dar se cunoaşteau din 2014, după ce Ana Maria Binder a făcut o donaţie în scopuri caritabile, iar apoi a participat la Maratonul Regal din 10 mai 2015 de la Palatul Elisabeta, condus de Prinţul Nicolae. (NU RATA: Cine este Ana Maria Binder. Logodnica Prinţului Nicolae, o economistă pasionată de aviaţie)

Alina-Maria Binder a mai studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA. În plus, este pasionată de aviaţie şi urmează un curs în vederea obţinerii atestatului de copilot. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...