Părinții lui Răzvan Ciobanu riscă să fie executați silit pentru datoriile fiului!

Autor: I.D.
Publicat: 05/05/2019 | 22:34

La scurt timp după ce au primit cea mai cruntă lovitură din partea vieții, părinții lui Răzvan Ciobanu riscă să fie executați silit pentru datoriile pe care le-ar fi acumulat fiul lor de-a lungul timpului. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de-a dreptul uluitoare. (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO, LA UN PAS DE “VIOL” LA NUBA MAMAIA!)

În urmă cu o săptămână, întreg showbiz-ul s-a cutremurat la aflarea veștii că Răzvan Ciobanu a încetat din viață, la 43 de ani, în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, pe DJ 226, în județul Constanța. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) Creatorul de modă era singur în mașină și, posibil din cauza vitezei, a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci. (NU RATA, AICI: BOȘII DIN PRO TV I-AU SUSPENDAT SHOW-UL CELEBRULUI BOBIȚĂ DIN LAS FIERBINȚI!)

Părinții designerului, greu încercați

Din câte se pare, moartea fulgerătoare a fostului jurat de la ”Bravo, ai stil!” nu este singura lovitură pe care o primesc părinții greu încercați ai regretatului designer. La nicio săptămână după ce și-au îngropat fiul, părinții lui Răzvan Ciobanu ar risca să fie executați silit pentru datoriile acestuia.

După toate probabilitățile, ei vor trebui să o despăgubească pe proprietara bolidului de lux distrus în totalitate în accidentul în care Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul. În plus, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, nu ar fi exclus ca părinții designerului să fie nevoiți să plătească contravaloarea unor produse de firmă pe care creatorul de modă le-ar fi împrumutat de la Vica Blochina pentru o ședință foto, în urmă cu câteva luni, dar pe care ulterior nu le-ar mai fi returnat. (NU RATA, AICI: BREAKING NEWS. I-A RECIDIVAT BOALA?!)

Părinții lui Răzvan Ciobanu au primit o grea lovitură

Vica Blochina l-ar fi reclamat la Poliție pe Răzvan Ciobanu

Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, în urmă cu aproximativ două luni, Vica Blochina împreună cu o amică a ei, Gabi, i-ar fi făcut plângere penală lui Răzvan Ciobanu pentru că acesta nu le-ar fi returnat gențile de firmă pe care le împrumutase de la ele. (NU RATA, AICI: FIICA & GINERELE ”REGELUI MANELELOR” SUNT ACUZAȚI CĂ S-AU SUSTRAS DE LA PLATA MEGA-BOTEZULUI ORGANIZAT LA PALAT!)

Vica Blochina l-ar fi reclamat la Poliție pe Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit fulgerător în a doua zi de Paște

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (NU RATA, AICI: BIANCA A CONFIRMAT ”DIVORȚUL” DE ALEX BODI + CUM A TRECUT PESTE DESPĂRȚIRE ÎN COMPANIA UNUI ANTURAJ SUPER-CALIFICAT)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Creatorul de modă ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...