Boșii din PRO TV i-au suspendat show-ul celebrului Bobiță din Las Fierbinți!

Publicat: 05/05/2019 | 08:11

Lovitură de teatru pe piața media! O emisiune anunțată cu surle și tobe la Pro TV, încă de anul trecut, a fost suspendată. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Iar „victimă” colaterală a deciziei șefilor televiziunii din Pache Protopopescu este nimeni altul decât Mihai Bobonete, îndrăgitul Bobiță din Las Fierbinți. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile din culise. (VEZI ȘI: NU E GLUMĂ! CE MAȘINĂ CONDUCE MIHAI BOBONETE)

Emisiunea „Falsez pentru tine” a fost filmată în vara lui 2018 și urma să intre pe post chiar din toamna trecută. Numai că aproape că se împlinește anul și nu a fost difuzat încă niciun episod. Inițial, show-ul de voci realizat după formatul internațional „I can see your voice” urma să ia locul „Ninja Warrior”, care tocmai se încheiase. (VEZI ȘI: ”ARDILES” DIN LAS FIERBINȚI A FĂCUT O CRIZĂ DE NERVI ÎNTR-UN MAGAZIN)

„Duminica aceasta, 4 noiembrie de la ora 20:00, PRO TV va difuza filmul Parker. Show-ul «Falsez pentru tine» va fi lansat la o dată ulterioară”, a anunțat, la vremea respectivă PRO TV, potrivit paginademedia.ro.

Explicațiile nu au mai venit niciodată, însă CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat ce i-ar fi determinat pe boșii din Pro TV să amâne, la nesfârșit, difuzarea emisiunii prezentate – iar, după unele voci, chiar și produse – de Mihai Bobonete. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) 

Care ar fi motivul suspendării show-ului

Mihai Bobonete, în promo-ul emisiunii nedifuzate

Surse de pe platourile „Falsez pentru tine” ne-au spus că, deși se dorea a fi amuzantă, emisiunea era departe de a fi comică, iar până și figuranții din public s-ar fi plictisit teribil la filmări.

„Bobonete este bun pentru rolul lui din Fierbinți, dar când își depășește atribuțiile, adică scrie scenarii sau când devine prezentator, devine plictisitor”, ne-a spus unul dintre cameramanii care au participat la filmări.

La show-ul „Falsez pentru tine”, Bobonete era acompaniat de Anna Lesko, Monica Anghel, Răzvan Fodor și Gojira, care aveau rolul de consilieri. Din emisiune au rămas până acum, pentru public, doar câteva secunde postate pe pagina de Facebook a serialului Las Fierbinți. (CITEȘTE ȘI: “FIRICEL” DIN “LAS FIERBINŢI”, PROBLEME CU LEGEA)

Ce nu au mai văzut românii

În fiecare ediție „Falsez pentru tine”, câte un artist cunoscut în muzica românească trebuia să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenți aflați pe scenă, pentru a descoperi cine are voce și cine falsează, însă fără ca aceștia să cânte. În fiecare rundă, invitatul elimina concurenții despre care credea că nu au voce, iar totul urma să fie dezvăluit la final: a ales un concurent cu voce sau a fost păcălit?

Dacă invitatul special făcea alegeri bune până la final, telespectatorii urmăreau un duet reușit între concurentul finalist și cântărețul celebru. Dacă nu, urmau să se amuze de „performanța” dintre artist și concurentul afon. (VEZI ȘI: CUM ÎȘI PUNEA DOREL DIN „LAS FIERBINȚI” „LA TREABĂ” SOȚIA ÎNSĂRCINATĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...