”Ardiles” din Las Fierbinți a făcut o criză de nervi într-un magazin: ”Îi dau foc și mă p@ș pe ea!”

Publicat: 24/12/2018 | 12:30

Aflat într-un magazin, Mihai Mărgineanu, cunoscut de o ţară întreagă drept ”Ardiles” din Las Fierbinți, a făcut o criză de nervi. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Scandalul a pornit din cauza faptului că actorul și-a achiziționat, de la o reprezentanță arhicunoscută, un autoturism de care nu este deloc mulțumit. Atenție, urmează secvenţe cu limbaj licențios! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile în care actorul şi-a întrecut personajul.

(VEZI AICI: ”ARDILES” DIN LAS FIERBINŢI ARE BRIGADA LUI DE… BIKERI PITICI!)

Cu toţii l-aţi văzut pe Mihai Mărgineanu în rolul lui “Ardiles” în serialul Las Fierbinţi şi v-aţi amuzat pe cinste, dar la asta sigur nu vă aşteptaţi! Actorul are, din plin, simțul umorului, dar este și iute la mânie. Mai ales atunci când se simte tras în piept și este ferm convins că dreptatea este de partea sa. Îndrăgitul artist a făcut un show unic, în timp ce se afla într-un mall din Capitală. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Și-a luat “țeapă” cu o mașină!

Telefonul sună, iar Mihai Mărgineanu răspunde. Actorul se îndepărtează puțin de fiica sa, alături de care se afla la cumpărături, și pornește un adevărat spectacol. ”Ardiles” din Las Fierbinți și-a cumpărat, recent, un autombil de la o reprezentanță de lux cu care, din păcate pentru el, a cam luat plasă. Și tocmai din acest motiv a făcut, în public, o criză de nervi.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, dialogul dintre Mihai Mărgineanu și reprezentantul firmei de automobile care l-a contactat.

“S-a consumat bateria în două zile. S-o pornesc, pot și eu. Nu trebuie să mi-o porniți, trebuie să vină cineva s-o ia. Oricum o să ajung și eu la voi, vreau să fac o scrisoare lungă șefului de service, directorului, ca să-i anunț că îi dau în judecată. Eu cred că am cheltuit, până acum, un miliard. Am un miliard facturi și mie nu-mi merge mașina. Și o aduc și-i dau foc! Dă-o-n gura mă-sii de mașină! Mă p@ș pe ea! Nu mai contează! Asta este bătaie de joc. Cabluri am și eu și pot s-o pornesc, a fost reacția intempestivă a lui Mihai Mărgineanu. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Aflat cu fetița într-un magazin, Mihai Mărgineanu a făcut o criză de nervi

(CITEȘTE ȘI: LEGĂTURILE LUI MIHAI MĂRGINEANU CU ANDREEA ESCA, LOREDANA GROZA ȘI MIHAELA RĂDULESCU)

A dat lovitura la 36 de ani!

Chiar dacă s-a lansat în muzică destul de târziu, la 36 de ani, Mihai Mărgineanu s-a remarcat prin versurile sale, dar şi prin tematica repertoriului său. Melodii precum “Gore din Chitila” şi “Mă iubeşte femeile” au ajuns preferatele unui public destul de larg, deşi la început au fost destinate doar unui cerc restrâns de prieteni. În ultima perioadă, s-a făcut remarcat şi ca actor, el jucând rolul unui simpatic hoţ beţiv în serialul “Las Fierbinţi”, de pe PRO TV. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

(NU RATA: PE EL IL STIE TOATA LUMEA, DAR CUM ARATA SOTIA LUI ARDILES DIN „LAS FIERBINTI”? )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...