Fiica & ginerele ”Regelui manelelor” sunt acuzați că s-au sustras de la plata mega-botezului organizat la Palat!

Publicat: 03/05/2019 | 22:31

Cu două luni în urmă, Betty Salam și soțul ei își botezau băiețelul și se bucurau de o petrecere de zile mari. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Iar acum… Fiica și ginerele ”Regelui manelelor” sunt acuzați că s-ar fi sustras de la plata mega-botezului organizat la Palatul Știrbey din Capitală! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA publică SMS-uri care îi incriminează pe cei doi tineri. (CITEȘTE ȘI: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU ANUNȚĂ UN PROIECT DE SUFLET: MUZEUL AUTOMOBILULUI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor SMS-uri care îi incriminează pe Betty Salam și pe soțul acesteia. Fiica și ginerele celui supranumit ”Regele manelelor” sunt acuzați că ar fi amânat mereu să plătească pentru distracția de la botez. (NU RATA, AICI: BLESTEMUL CARE A LOVIT FAMILIA LUI ALEX FAUR)

În luna martie a acestui an, Betty Salam și Cătălin Vișănescu au organizat o super-petrecere la Palatul Știrbey din București, acolo unde au sărbătorit cu fast creștinarea băiețelului lor, Matthias.(Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele) La doar două luni distanță de la grandiosul eveniment, cei doi tineri părinți sunt acuzați că nu și-au achitat facturile pentru serviciile de care au beneficiat la mega-botezul de la Palatul Știrbey.

„Au invocat tot felul de scuze”

Potrivit informațiilor care au ajuns în redacția site-ului nr. 1 din România prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, Betty Salam și soțul ei nu ar fi achitat contravaloarea tortului și a candy-barului, sumă care nu ar fi deloc de neglijat. Potrivit surselor noastre, fiica și ginerele lui Salam s-ar sustrage de la plata a nici mai mult, nici mai puțin de 12.000 de lei. (NU RATA, AICI: IOANA FILIMON, LUATĂ DE AMBULANȚĂ DIRECT DIN CLUB! ATENȚIE, VIDEO EXPLICIT CU VEDETA PRO TV)

Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt acuzați că s-au sustras de la plata mega-botezului organizat la Palat!

”Cei care s-au ocupat de prăjituri și de tort nu sunt singurii care se află în această situație. Sunt mai mulți furnizori cărora cei doi nu le-au achitat contravaloarea serviciilor. Pe cei care au făcut tortul și candy-barul tot i-au amânat cu plata. Tot timpul au invocat tot felul de scuze. Ba Cătălin e plecat în turneu cu socrul său, ba că o să plătească eșalonat. I-au dus cu zăhărelul, cum s-ar spune. Oricum, toți cei care s-au ocupat de botez au o pagubă serioasă”, a declarat o sursă D.A.S.

SMS-urile care îi incriminează pe Betty Salam și pe soțul acesteia

Mesajele nu lasă loc de interpretări

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, în 2018

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul acesta, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Fiica lui Florin Salam a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty și fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, Ştefania. Alintată Fănica, prima soţie a lui Florin Salam a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit. (NU RATA, AICI: JUNIORUL UNUI PATRON MILIONAR DIN FOTBAL A COMANDAT LA MARE ROABE + PIRAMIDE DE ȘAMPANII!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...