Bianca Drăgușanu, primele declarații despre împăcarea cu iubitul bătăuș, Alex Bodi

Publicat: 16/03/2019 | 20:13

Bianca Drăgușanu se află într-o vacanță luxoasă în Hong Kong împreună cu iubitul ei, Alex Bodi. Și de curând, blonda sexy a făcut primele declarații despre împăcarea cu partenerul ei de viață, care a lovit-o.

Citește și: Bianca Drăgușanu e însărcinată?! A postat poza cu burtica de gravidă și a făcut o mărturisire surprinzătoare

Bianca Drăgușanu, primele declarații despre împăcarea cu iubitul bătăuș, Alex Bodi

Dacă în timpul scandalului izbucnit după evoluția ei de la “Asia Express” Bianca Drăgușanu a ales să tacă, de data acesta, când s-a împăcat pentru a doua oară cu Alex Bodi, ea și-a provocat fanii să-i pună întrebări. În cadrul “interviului” luat de susținătorii săi, superba vedetă le-a răspuns sincer. În legătură cu împăcarea cu excentricul afacerist, fosta prezentatoare a spus: “Totul în voia Domnului”, după ce o fană i-a trimis mesajul: “Te ador, mă bucur mult că ești iar cu Alex, vă potriviți rău de tot”.

În limba română sau prin intermediul unor mesaje scrise în limba engleză, Bianca Drăgușanu a mai dezvăluit: “Cred că le vom păstra pentru noi (n.r.: pozele cu ea și Alex Bodi)! Îndrăgostește-te de persoana care se bucură de nebunia ta. Nu, de un idiot care te forțează să fii normal. Binecuvântez în secret pe toți pe care îi cunosc. Mulțumesc”. Desigur, blondina a făcut și o glumă, spunând că, de fapt, ea și Alex Bodi sunt în război.

Citește și: Bianca Drăgușanu l-a primit înapoi în brațele ei învinețite! Câți euro l-a costat împăcarea pe Alex Bodi

Întrebată dacă este într-adevăr fericită, vedeta a răspuns prompt: “Eu nu pot mima nimic în viața mea!”. La un moment dat, Bianca Drăgușanu a spus și unul dintre citatele care o reprezintă: “Femeile puternice nu fac pe victimele, nu stârnesc ele înseși mila, nu acuză pe nimeni. Ele rezistă și se confruntă”.

Citește și: Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută. Ce îi transmite lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...