Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută. Ce îi transmite lui Alex Bodi

Publicat: 15/03/2019 | 11:08

Cătălin Botezatu se numără printre confidenții Biancăi Drăgușanu și abia acum el a aflat de scandalul pe care aceasta l-a avut cu fostul iubit, Alex Bodi, care a bătut-o – informație oferită în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Celebrul designer s-a înfuriat la culme și i-a transmis un mesaj subliminal afaceristului originar din Mediaș.

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție după ce a fost învinețită de Alex Bodi. Cum arată corpul ei

Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi

În vârstă de 52 de ani, Cătălin Botezatu s-a enervat când a auzit că Bianca Drăgușanu (37 de ani) a fost victima unei agresiuni și i-a criticat pentru cei ce se bucură de experiența urâtă trăită de aceasta. În ceea ce-l privește pe Alex Bodi, creatorul de modă a fost tranșant și a spus că: “Aşa ceva nu ar trebui tolerat” și că “E un sacrilegiu să dai într-o femeie”.

Citește și: Alex Bodi rupe tăcerea! Primele și singurele declarații după despărțirea de Bianca: ”Dacă o băteam, s-ar fi văzut…” + Cine este de fapt sexoasa cu care a ”fugit” la Paris

“Măi, eu nu ştiu ce naiba se întâmplă în societatea asta! Văd femei care se bucură că Bianca ar fi fost agresată! România ocupă un loc fruntaş în topul ţărilor cu cele mai multe cazuri de violenţă domestică şi, culmea, râdem şi împroşcăm cu noroi când auzim de o agresiune, în loc să fim revoltaţi. Nu contează că victima e vedetă sau o necunoscută… Aşa ceva nu ar trebui tolerat! E adevărat că Bianca este agresivă verbal când se enervează, dar nimeni, absolut nimeni nu are dreptul să ridice mâna asupra ei. Şi, în general, asupra unei femei. Indiferent că eşti iubit, soţ, tată sau frate trebuie să ştii că e un sacrilegiu să dai într-o femeie!!!”, a declarat Cătălin Botezatu, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Victor Slav, dezvăluire emoționantă despre Sofia. Semnul divin care îl leagă pentru totdeauna de fetița pe care o are cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...