Bianca Drăgușanu, prima apariție după ce a fost învinețită de Alex Bodi. Cum arată corpul ei

Publicat: 14/03/2019 | 10:13

De curând Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în compania surorii sale, Oana, la o sesiune de shopping într-un mall din București. Aceasta este prima ei apariție după ce s-a aflat că a fost învinețită de fostul iubit, Alex Bodi  – informație oferită în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Atât reprezentantele sexului frumos, cât și cei ai sexului tare au întors capul după fosta prezentatoare mai mult ca niciodată și au analizat-o din cap până în picioare.

În vârstă de 37 de ani, Bianca Drăgușanu are un trup fără cusur și fiecare haină pe care o îmbracă îi vine ca turnată. Astfel, fiecare apariție a ei este una reușită, iar recent, când a mers cu sora sa la cumpărături, vedeta a purtat un tricou alb cu  scris, peste care și-a pus un sacou siclam şi pantaloni mulaţi negri, potrivit spynews.ro. La un moment dat, fostei prezentatoare i s-a făcut cald și a renunțat la sacou, astfel că trecătorii care au remarcat-o “au scandat-o” ca să îi vadă vânătăile lăsate pe trup de fostul ei partener de viață. De altfel, în urmă cu câteva ore, Alex Bodi a vorbit în exclusivitate cu CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, și a oferit primele declarații despre despărțirea fulgerătoare de Bianca Drăgușanu.

Conform sursei citată mai sus, diva s-a făcut că nu-i observă pe curioșii care o priveau cu multă atenție și dorință, iar când ea și Oana și-au încheiat sesiunea de shopping, ele s-au răcorit cu câte o înghețată, fericite de ceea ce și-au cumpărat.

Citește și: Victor Slav, reacție bizară după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.