Victor Slav, reacție bizară după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi

Publicat: 13/03/2019 | 08:34

Victor Slav a avut o primă reacție după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută de Alex Bodi – informație oferită în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Prezentatorul de la Kanal D a împărtășit public gândul său în miez de noapte, iar fanii săi i-au scris imediat numeroase mesaje.

Citește și: Prima reacție a lui Alex Bodi după ce s-a aflat că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu! Ce a făcut azi-noapte

În vârstă de 38 de ani, Victor Slav a făcut publică o poză târziu în noapte în care apare în timp ce are un zâmbet larg pe chip și nu a pus nicio descriere. Unii dintre internauți au catalogat drept bizar gestul său având în vedere că ieri s-a aflat că fosta lui soție a fost bătută de Alex Bodi, însă alții cred că nu are nicio legătură cu experiența nefericită a Biancăi Drăgușanu, mai ales că ei sunt în relații foarte bune și își cresc împreună fetița. Imaginea a fost realizată în platoul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D împreună cu Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

Citește și: Victor Slav, dezvăluire emoționantă despre Sofia. Semnul divin care îl leagă pentru totdeauna de fetița pe care o are cu Bianca Drăgușanu

“Cel mai frumos 💙”, “Dumnezeule, 😋ce avem noi aici!!!”, “Superb, arăți impecabil, Victor” sunt trei dintre comentariile pe care i le-au lăsat fanii prezentatorului de la Kanal D.

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. Prezentatorul TV este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. Fosta prezentatoare  şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Citește și...